Biblioteca Gastronòmica



Un espai per compartir, aprendre, divertir-se, emocionar-se.. amb la cuina i el món que l’envolta.

Què recomaneu?

Poc a poc anirem ampliant la nostra biblioteca.



DOCUMENTALS


 

PELIS



SÈRIES


LLIBRES de receptes, de cuina, curiositats, alimentació...


Cocinología. La ciencia de la cocina. AAVV
Effortless Bento. AAVV
Especias AAVV
La cocina de Vefa. AAVV  (Post 1) (Post 2)
La cuchara de plata. AAVV (Post 1)
La despensa ideal. AAVV
La pastisseria i la cuina de la garrofa. AAVV
Larousse gastronomique. AAVV
Los tesoros de la cocina siciliana. AAVV (Post 1) (Post 2) (Post 3)
Wok. Sano, sabroso y fácil. AAVV
The Heilroom Tomato. Amy Goldman
Let's Cook Japanese Food! Amy Kaneko
Cali'flour Kitchen. Amy Lacey (Post 1)
Cocina india para occidentales. Anand Singh Negi  (Post 1)  (Post 2)  (Post 3)
Gallito Pinto. Recetas tradicionales de Costa Rica. Andrea Corrales  (Post 1) 
Coques i corasons Anna Llop i Laura Mur
Cocina ligera. Anne Wilson
Nuevas recetas de verdura. Anne Wilson
Bocados. Arzak (Post 1)
Fideos orientales. Beverly Le Blanc (Post 1)
Mis secretos de bruja. Brigitte Bulard-Cordeau (Post 1)
Los 50 mejores currys de la India. Camelia Panjabi  (Post 1)
The Vegetarian Pocket Bible. Carys Mathews
Eat Clean. Ching-He Huang (Post 1) (Post 2)
La cuina de Peter Pan. Christian Escribà (Post 1)
La química en la cocina. Claudi Mans
Cuina per a dos. Cornelia Adam
Panes creativos. Daniel Jordá, Álvaro Castro (Post 1)
Mi libro de macrobiótica. Daniel Mayor
La cuina dels pescadors de la Costa Daurada. David Solé i Torné  (Post 1)
El recetario mágico. Desiree Arancibia (Post 1)
Salsas, aliños y otras ideas para aderezar sus platos. Elsa Petersen-Schepelern (Post 1)
La cocina del bosque. Erin Gleeson (Post 1)
La despensa ideal Eve O'Sullivan & Rosie Reynolds
El menjar de la família. Ferran Adrià (Post 1) (Post 2)
En la cocina con el arroz. Franca Feslikenian (Post 1)
En la cocina con las verduras. Franca Feslikenian
La digestión es la cuestión. Giulia Enders
La pasta clásica. Giuliano Hazan
Menjar bé quan s'està esperant. Heidi Murkoff
Tofu y soja. Hu Shao Bei
Cuina per solters. Les millors receptes. Ismael Prados
Cocina oriental. Iwao Komiyama
Chinese Vegetarian Cookery. Jack Santa Maria
Indian Vegetarian Cookery. Jack Santa Maria
Cocina vegetariana Jenny Stacey (Post 1)
La cuina de la meva mare. Joan Roca (Post1) 
Cenando con Darwin. Jonathan Silvertown
El llibre daurat:La història de la paella com no s'ha contat mai. Josep Piera
Seis estaciones. La nueva cocina con vegetales. Josua McFadden
En boca de tothom. Juan Llorca i Melisa Gómez
Sense dents i a amossegades. Juan Llorca i Melisa Gómez
Cocina fresca. Karlos Arguiñano (Post 1) (Post 2)
Recetas de cocina. Karlos Arguiñano  (Post 1) (Post 2)
Schwäbisch Kochen. Karola Wiedemann i Martina Kiel
Communion. A Culinary Journey Through Vietnam. Kim Fay
But I Could Never Go Vegan! Kristy Turner
But My Family Would Never Eat Vegan! Kristy Turner
Cómo mejorar tu ciclo menstrual. Lara Briden
Escuela de cocina vegetariana. Lena Tritto (Post 1)
Cocina moderna egipcia. Magda Mehdawy
The Just Bento Cookbook. Makiko Itoh  (Post 1) (Post 2)
The Just Bento Cookbook 2. Makiko Itoh
Las 100 recetas más rápidas de la cocina vegetariana. Mª Pilar Ibern Gavina (Post 1)
Tokio. Las recetas de culto. Maori Murota (Post 1)
Soupes & veloutés. Mélanie Martin (Post 1)
El libro de la macrobiótica. Michio Kushi
La alimentación de nuestros hijos. Montse Bradford
La nueva cocina energética. Montse Bradford (Post 1)
Bretagne. Nathalie Beauvais
Guía práctica para una alimentación y vida anticáncer. Dra. Odile Fernández
Les meves receptes anticàncer. Dra. Odile Fernández
Tapes en estat pur. Paco Roncero (Post 1)
Cakes. Pam Corbin (Post 1)
Terra de tomàquets. Pere Romanillos; Cristina Viader  (Post 1) (Post 2)
Conserves atrevides per al vostre rebost. Reinhardt Hess
Macrobiótica moderna. Simon G. Brown
Effortless Bento Shufu No Tomo
Emilia Romagna terra di sapori. Stefania Simionato
500 aperitivos. Susannah Blake (Post 1)
Tapas. Susanne Tee (Post 1)
Delicias al horno. Terry Jeavons & company
Las 100 mejores recetas de la cocina peruana. Thales Alvarado Gallardy
Whole New You. Tia Mowry (Post 1)
La mejor comida picante del mundo. Dónde encontrarla y cómo prepararla. Tom Parker Bowles (Post 1)
Autour des fromages au lait cru. Véronique Chapacou
Lo rebost del meu poble. Vicent Guimerà Sales
Platos vegetarianos nutritivos. Virginie Garnier & Caspar Miskin (Post 1)
Vietnamese Favourites. Wendy Hutton
Transforma la teva salut. Xevi Verdaguer
Exuberancia. Yotam Ottolenghi (Post 1)
Jerusalem. Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi (Post 1) (Post 2) (Post 3)
Cuina casolana vegana. Zaraida Fernández
Alta cocina vegetariana.
Cocina Turca para hoy. (Post 1) (Post 2)
Cocina vegetariana. (Post 1)
Delicias al horno para hoy.




REVISTES

Bueno y Vegano
Cuina
Veggie


PER DESCARREGAR

Come Together: The World's Finest Chefs
El maravilloso mundo de la cocina con aguactes
La otra cara de la leche

Cap comentari:

Publica un comentari