Biblioteca Gastronòmica



Un espai per compartir, aprendre, divertir-se, emocionar-se.. amb la cuina i el món que l’envolta.

Què recomaneu?

Poc a poc anirem ampliant la nostra biblioteca.



DOCUMENTALS






 

PELIS





















SÈRIES


LLIBRES de receptes, de cuina, curiositats, alimentació...

Autour des fromages au lait cru. Véronique Chapacou
Bocados. Arzak
But I Could Never Go Vegan! Kristy Turner
Chinese Vegetarian Cookery. Jack Santa Maria
Cocina fresca. Karlos Arguiñano (Post 1) 
Cocina india para occidentales. Anand Singh Negi  (Post 1)  (Post 2)  (Post 3)
Cocina oriental. Iwao Komiyama
Cocina Turca para hoy.
Cocina vegetariana Jenny Stacey
Conserves atrevides per al vostre rebost. Reinhardt Hess
Coques i corasons Anna Llop i Laura Mur
Cuina per a dos. Cornelia Adam
Cuina per solters. Les millors receptes. Ismael Prados
Delicias al horno. Terry Jeavons & company
Eat Clean. Ching-He Huang (Post 1)
El libro de la macrobiótica. Michio Kushi
El menjar de la família. Ferran Adrià (Post 1)
El recetario mágico. Desiree Arancibia
Escuela de cocina vegetariana. Lena Tritto
Fideos orientales. Beverly Le Blanc
Gallito Pinto. Recetas tradicionales de Costa Rica. Andrea Corrales  (Post 1) 
Guía práctica para una alimentación y vida anticáncer. Dra. Odile Fernández
Indian Vegetarian Cookery. Jack Santa Maria
Jerusalem. Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi (Post 1)
La alimentación de nuestros hijos. Montse Bradford
La cocina de Vefa. AAVV
La cuchara de plata. AAVV (Post 1)
La cuina de la meva mare. Joan Roca (Post1) 
La cuina dels pescadors de la Costa Daurada. David Solé i Torné  (Post 1)
La digestión es la cuestión. Giulia Enders
La mejor comida picante del mundo. Tom Parker Bowles
La nueva cocina energética. Montse Bradford 
La pasta clásica. Giuliano Hazan
Larousse gastronomique. AAVV
Las 100 mejores recetas de la cocina peruana. Thales Alvarado Gallardy
Les meves receptes anticàncer. Dra. Odile Fernández
Lo rebost del meu poble. Vicent Guimerà Sales
Los 50 mejores currys de la India. Camelia Panjabi  (Post 1)
Los tesoros de la cocina siciliana. (Post 1) (Post 2)
Macrobiótica moderna. Simon G. Brown
Mis secretos de bruja. Brigitte Bulard-Cordeau
Platos vegetarianos nutritivos. Virginie Garnier & Caspar Miskin
Recetas de cocina. Karlos Arguiñano (Post 1)
Salsas, aliños y otras ideas para aderezar sus platos. Elsa Petersen-Schepelern
Schwäbisch Kochen. Karola Wiedemann i Martina Kiel
Soupes & veloutés. Fait Maison
Tapes en estat pur. Paco Roncero
Terra de tomàquets. Pere Romanillos; Cristina Viader  (Post 1)
The Heilroom Tomato. Amy Goldman
The Just Bento Cookbook. Makiko Itoh  (Post 1)
The Vegetarian Pocket Bible. Carys Mathews
Tofu y soja. Hu Shao Bei
Tokio. Las recetas de culto. Maori Murota
Vietnamese Favourites. Wendy Hutton
500 aperitivos. Susannah Blake



REVISTES
Cuina
Veggie

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada