Biblioteca Gastronòmica



Un espai per compartir, aprendre, divertir-se, emocionar-se.. amb la cuina i el món que l’envolta.

Què recomaneu?

Poc a poc anirem ampliant la nostra biblioteca.



DOCUMENTALS






 

PELIS






















 

LLIBRES de receptes, de cuina, curiositats, alimentació...

Autour des fromages au lait cru. Véronique Chapacou
Bocados. Arzak
Cocina fresca. Karlos Arguiñano (Post 1) 
Cocina india para occidentales. Anand Singh Negi  (Post 1)  (Post 2)  (Post 3)
Cocina oriental. Iwao Komiyama
Cocina Turca para hoy.
Cocina vegetariana Jenny Stacey
Coques i corasons Anna Llop i Laura Mur
Eat Clean. Ching-He Huang (Post 1)
El libro de la macrobiótica. Michio Kushi
El menjar de la família. Ferran Adrià (Post 1)
Escuela de cocina vegetariana. Lena Tritto
Fideos orientales. Beverly Le Blanc
Gallito Pinto. Recetas tradicionales de Costa Rica. Andrea Corrales  (Post 1) 
Guía práctica para una alimentación y vida anticáncer. Dra. Odile Fernández
Indian Vegetarian Cookery. Jack Santa Maria
Jerusalem. Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi (Post 1)
La alimentación de nuestros hijos. Montse Bradford
La cuchara de plata. AAVV
La cuina de la meva mare. Joan Roca (Post1) 
La cuina dels pescadors de la Costa Daurada. David Solé i Torné  (Post 1)
La mejor comida picante del mundo. Tom Parker Bowles
La nueva cocina energética. Montse Bradford 
La pasta clásica. Giuliano Hazan
Larousse gastronomique. AAVV
Las 100 mejores recetas de la cocina peruana. Thales Alvarado Gallardy
Les meves receptes anticàncer. Dra. Odile Fernández
Los 50 mejores currys de la India. Camelia Panjabi  (Post 1)
Los tesoros de la cocina siciliana. (Post 1) (Post 2)
Macrobiótica moderna. Simon G. Brown
Platos vegetarianos nutritivos. Virginie Garnier & Caspar Miskin
Recetas de cocina. Karlos Arguiñano (Post 1)
Schwäbisch Kochen. Karola Wiedemann i Martina Kiel
Soupes & veloutés. Fait Maison
Terra de tomàquets. Pere Romanillos; Cristina Viader  (Post 1)
The Heilroom Tomato. Amy Goldman
The Just Bento Cookbook. Makiko Itoh  (Post 1)
The Vegetarian Pocket Bible. Carys Mathews
Tofu y soja. Hu Shao Bei
Tokio. Las recetas de culto. Maori Murota
Vietnamese Favourites. Wendy Hutton
500 aperitivos. Susannah Blake



REVISTES
Cuina
Veggie

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada