Toco un llibre nou perquè és principi de mes. Aquesta vegada un llibre ple de receptes de cuina vegetariana fàcils i assequibles que me va regalar Puri. Cocina vegetariana.
Imma s'ha animat a cuinar aquest Risotto d'espinacs amb gorgonzola que segur que no li direu que no.
Helena mos ha preparat aques fantàstiques Hamburgueses de tofu acompanyades de coleslaw.
Helena mos ha preparat aques fantàstiques Hamburgueses de tofu acompanyades de coleslaw.
La recepta d’avui
és ben senzilla i jo n’he fet la versió vegana.
Ingredients:
200g d’arròs
2 porros
400g bolets
(jo he utilitzat xampinyons)
1 ceba
1 dent d’all
Oli d’auliva
Timó
Pebre negre
Pell de
llimona (jo he utilitzat una que vaig fer en conserva)
Sal
Llevadura nutricional
Opcional:
formatge (lo que més vos agrade)
Preparació:
Bullim l’arròs
fins que estigue cuit.
Netegem los
porros i los tallem a rodanxes.
Bullim los
porros breument amb aigua salada i tot seguit els traiem del foc i esbandim amb
aigua gelada i dixem escórrer.
Netegem los
xampinyons i los fem a làmines.
Pelem la
ceba i la dent d’all. Trinxem l’all i tallem la ceba ben menuda.
Ho sofregim
en un bon xorro d’oli a la paella fins que estiguen transparents.
Afegim los
xampinyons, lo timó i acabem de coure.
Salpebrem i
dixem gelar.
Precalentem lo
forn a 180º.
Tallem ben
fineta la pell de llimona.
Barregem a
un bol l’arròs, lo sofregit de xampinyons, los porros i la pell de llimona.
Ho posem en
cassoletes.
A les
veganes los hi tirem llevadura nutricional pel damunt, a la resta, formatge al
gust.
Gratinem i
servim acabat de fer.
L’endemà
també estan ben bones.
*A la recepta
original també hi posaven ou, llavors vos quedarà un pastís amb més
consistència.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada