Biblioteca Gastronòmica



Un espai per compartir, aprendre, divertir-se, emocionar-se.. amb la cuina i el món que l’envolta.

Què recomaneu?

Poc a poc anirem ampliant la nostra biblioteca.



DOCUMENTALS


 

PELIS



SÈRIES


LLIBRES de receptes, de cuina, curiositats, alimentació...


Effortless Bento. AAVV
Especias AAVV
La cocina de Vefa. AAVV  (Post 1)
La cuchara de plata. AAVV (Post 1)
La pastisseria i la cuina de la garrofa. AAVV
Larousse gastronomique. AAVV
The Heilroom Tomato. Amy Goldman
Let's Cook Japanese Food! Amy Kaneko
Cocina india para occidentales. Anand Singh Negi  (Post 1)  (Post 2)  (Post 3)
Gallito Pinto. Recetas tradicionales de Costa Rica. Andrea Corrales  (Post 1) 
Coques i corasons Anna Llop i Laura Mur
Bocados. Arzak (Post 1)
Fideos orientales. Beverly Le Blanc
Mis secretos de bruja. Brigitte Bulard-Cordeau
Los 50 mejores currys de la India. Camelia Panjabi  (Post 1)
The Vegetarian Pocket Bible. Carys Mathews
Eat Clean. Ching-He Huang (Post 1)
La cuina de Peter Pan. Christian Escribà (Post 1)
La química en la cocina. Claudi Mans
Cuina per a dos. Cornelia Adam
Panes creativos. Daniel Jordá, Álvaro castro
La cuina dels pescadors de la Costa Daurada. David Solé i Torné  (Post 1)
El recetario mágico. Desiree Arancibia (Post 1)
Salsas, aliños y otras ideas para aderezar sus platos. Elsa Petersen-Schepelern
La cocina del bosque. Erin Gleeson
Soupes & veloutés. Fait Maison
El menjar de la família. Ferran Adrià (Post 1) (Post 2)
La digestión es la cuestión. Giulia Enders
La pasta clásica. Giuliano Hazan
Tofu y soja. Hu Shao Bei
Cuina per solters. Les millors receptes. Ismael Prados
Cocina oriental. Iwao Komiyama
Chinese Vegetarian Cookery. Jack Santa Maria
Indian Vegetarian Cookery. Jack Santa Maria
Cocina vegetariana Jenny Stacey
La cuina de la meva mare. Joan Roca (Post1) 
El llibre daurat:La història de la paella com no s'ha contat mai. Josep Piera
Cocina fresca. Karlos Arguiñano (Post 1)
Recetas de cocina. Karlos Arguiñano (Post 1)
Schwäbisch Kochen. Karola Wiedemann i Martina Kiel
Communion. A Culinary Journey Through Vietnam. Kim Fay
But I Could Never Go Vegan! Kristy Turner
But My Family Would Never Eat Vegan! Kristy Turner
Escuela de cocina vegetariana. Lena Tritto (Post 1)
The Just Bento Cookbook. Makiko Itoh  (Post 1)
The Just Bento Cookbook 2. Makiko Itoh
Tokio. Las recetas de culto. Maori Murota (Post 1)
El libro de la macrobiótica. Michio Kushi
La alimentación de nuestros hijos. Montse Bradford
La nueva cocina energética. Montse Bradford (Post 1)
Guía práctica para una alimentación y vida anticáncer. Dra. Odile Fernández
Les meves receptes anticàncer. Dra. Odile Fernández
Tapes en estat pur. Paco Roncero (Post 1)
Cakes. Pam Corbin (Post 1)
Terra de tomàquets. Pere Romanillos; Cristina Viader  (Post 1) (Post 2)
Conserves atrevides per al vostre rebost. Reinhardt Hess
Macrobiótica moderna. Simon G. Brown
Effortless Bento Shufu No Tomo
Emilia Romagna terra di sapori. Stefania Simionato
500 aperitivos. Susannah Blake (Post 1)
Delicias al horno. Terry Jeavons & company
Las 100 mejores recetas de la cocina peruana. Thales Alvarado Gallardy
La mejor comida picante del mundo. Tom Parker Bowles
Autour des fromages au lait cru. Véronique Chapacou
Lo rebost del meu poble. Vicent Guimerà Sales
Platos vegetarianos nutritivos. Virginie Garnier & Caspar Miskin (Post 1)
Vietnamese Favourites. Wendy Hutton
Transforma la teva salut. Xevi Verdaguer
Exuberancia. Yotam Ottolenghi
Jerusalem. Yotam Ottolenghi & Sami Tamimi (Post 1) (Post 2) (Post 3)
Cuina casolana vegana. Zaraida Fernández
Cocina Turca para hoy. (Post 1)
Delicias al horno para hoy.
Los tesoros de la cocina siciliana. (Post 1) (Post 2) (Post 3)





REVISTES
Cuina
Veggie


PER DESCARREGAR

El maravilloso mundo de la cocina con aguactes
Plátano de Canarias en la cocina



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada