7/4/24

Un llibre, una recepta (74). Mantarli Krep

 

En lo llibre d’este mes mon anem de viatge a Turquía. Quins records! Una cuina aromàtica i especiada que mos agrada molt.

 La recepta que vos proposo és ben senzilla. Lo llibre: Vegetarian 30 Minute Turkish Cookbook de Sarah Beattie, va carregat de receptes delicioses, fàcils i ràpides de fer.

 


Ingredients:

1 ceba roja

150g xampinyons

400g tomaques (jo he utilitzat tomaques en conserva)

300ml llet (jo he utilitzat llet d’ametlla)

Julivert

4 ous

115g farina (jo he utilitzat farina de panís)

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Netegem bé los xampinyons i los tallem a làmines.

Pelem la ceba i la fem a daus.

Posem un bon xorro d’oli a la paella i ho saltegem.


Afegim les tomaques, salpebrem i ho coem tot junt uns 10 minuts.

Trinxem una mica e julivert i l’afegim al saltejat.

Mentrestant preparem la massa per a les “kreps”. Barregem bé los ous, la farina de panís i la llet d’ametlla. També afegim una mica del julivert que hem trinxat.

A una paella en una mica d’oli anem fent les “Kreps”. 


Les farcim en lo saltejat i servim acabades de fer.

Al llibre també proposen farcir-les d’all, formatge i julivert, d’espinacs, o coliflor. Amb què vos agradarien?


Si voleu provar altres receptes tuques del blog:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada