En lo llibre d’este mes mon anem de viatge a Turquía. Quins records! Una cuina aromàtica i especiada que mos agrada molt.
Ingredients:
1 ceba roja
150g
xampinyons
400g
tomaques (jo he utilitzat tomaques en conserva)
300ml llet
(jo he utilitzat llet d’ametlla)
Julivert
4 ous
115g farina
(jo he utilitzat farina de panís)
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Netegem bé
los xampinyons i los tallem a làmines.
Pelem la
ceba i la fem a daus.
Posem un bon
xorro d’oli a la paella i ho saltegem.
Afegim les
tomaques, salpebrem i ho coem tot junt uns 10 minuts.
Trinxem una mica e julivert i l’afegim al saltejat.
Mentrestant preparem
la massa per a les “kreps”. Barregem bé los ous, la farina de panís i la llet d’ametlla.
També afegim una mica del julivert que hem trinxat.
A una paella en una mica d’oli anem fent les “Kreps”.
Al llibre també proposen farcir-les d’all, formatge i julivert, d’espinacs, o coliflor. Amb què vos agradarien?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada