Aquest mes
viatgem a Turquía de la mà d’un llibre xicotet que té moltes receptes que fan
venir gana.
Turquía és
un país amb una cuina carregada d’aromes i sabors que descobrim amb les
receptes que mos han preparat a continuació.
Helena també
s’ha decantat pels cigrons i ha fet un Estofat de cigrons i espinacs. A que vos
venen ganes de pegar-li una cullerada?
Paula s’ha
posat a la cuina amb el seu mini ajudant Biel i mos ha preparar tres receptes.
Unes Mandonguilles amb salsa d’asbargínyia.
Acompanyades
d’un Pa de poble turc.
I aprofitant
la mateixa massa mare també ha fer una Pizza turca.
Aquesta edició totes heu estat molt treballadores! Estela mos ha preparat un Pilaf de bulgur amb pollastre.
I una Truita vegetal a la manera turca.
Ara sí, aquí teniu la recepta d’aquest cigrons picants que acompanyats de l’arròs esdevenen un plat ben complet amb tots los aminoàcids essencials.
I una Truita vegetal a la manera turca.
Ara sí, aquí teniu la recepta d’aquest cigrons picants que acompanyats de l’arròs esdevenen un plat ben complet amb tots los aminoàcids essencials.
Ingredients:
450g cigrons
cuits
1 ceba
120g
pastanagues
300ml caldo
vegetal
400g tomaca
en conserva
1c
concentrat de tomaca
1 fulla
llorer
2C cilantre
frec
Arròs
basmati(la quantitat que vulgueu d’acompanyament)
2 dents d’all
Oli d’auliva
1 pesteta
Sal
Pebre
Preparació:
Pelem i
trinxem la ceba, los alls, les pastanagues si la pesteta.
Posem un
xorro d’oli a la cassola i ho sofregim uns 5 minuts. Salpebrem.
Afegim lo
caldo vegetal, tapem la cassola i ho dixem coure durant 15 minuts.
Afegim la
tomaca, lo concentrat de tomaca, la fulla de llorer i los cigrons. Ho coem a
foc lent amb la cassola tapada.
Coem l’arròs.
Trinxem lo
cilantre i l’afegim. Remenem bé i servim acompanyat d’arròs basmati.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada