De la mà deCooking the Chef aquest mes he conegut la cuina de Jöel Robuchon i la recepta
que he escollit d’ell és una velouté de bolets perquè estem en plena temporada
i a casa mos agraden molt. Com sempre, he fet la meua versió vegana.
Ingredients:
450g xampinyons
4C suc de
llimona
450g shitake
2 dents d’all
4 ½ tasses
de caldo de verdura
2c oli d’auliva
¼ tassa de
crema vegetal
1 ½ c
coriandre o julivert mòlt
Sal
Pebre
Preparació:
Netegem los
bolets.
Tallem los
xampinyons a làmines i los barregem en lo suc de llimona.
Reservem uns
quants per a saltejar a la paella.
Pelem les
dents d’all.
Barregem lo
caldo de verdura, los bolets i les dents d’all. Ho fiquem a bullir fins que los
bolets estiguen tendres.
Ho triturem
tot.
Seguidament
ho barregem tot a foc baix amb la crema vegetal i salpebrem al gust.
Servim amb
los xampinyons saltats al damunt i una mica de coriandre lo julivert, al gust.
Que pinta de cremita, ahora apetecen mucho, la de champis es de mis favoritas.
ResponEliminaBesos
Nieves
He decobert les veloutés fa molt poquet i t'he de confessar que m'encanten, amb bolets ja ha de ser la repera!! té una pinta boníssima!
ResponEliminapetons
Confieso oficialmente que la crema de setas es mi favorita!!!, deliciosa!!!
ResponEliminaentro y quedo con ojos de platico porque de verdad me chifla
besos!
Molt bona aquesta crema, m'agrada la opció totalment vegetal. Molt sana.
ResponEliminaPetons
Les cremes de bolets son tan agraídes i tant bones..que jo crec que porten estrelles amagades.
ResponEliminaBona tria i bona ejecució, segur que era boníssima. Gràcies.