Chefs

 Les meues versions de les receptes dels professionals:


Alfons Shuhbeck

Semmelknödel mit Rahmshwammerl (Boletes de pa amb crema de bolets)


Ana Ros

Tempura amb verdura del temps i maionesa de curry


Anna Olson

Zucchini slaw (Amanida de carabassó)


Asma Khan

Courgette Sabzi (Sabzi de carabassó)


Auguste Escoffier

Anxoves en primentons


Carla Zaplana

Crema de carabassó, primentó i pastanaga al forn

Quinoa al coco amb verdures


Carme Ruscalleda

Macarrons d'abordo amb sépia


Chakall

Asbargínyies farcides de cigrons

Lasanha de espinafres e bacalhau (Lasanya d'espinacs i abadejo)


Ching-He Huang

Japanese Hand Rolls (Rolls per agafar amb les mans japonesos)


Christian Escribà

Fish & Chips


Claus Meyer

Gulerodstaerte med karry og citrontimian (Pastís de pastanaga amb curri i timó)


Cristina Martínez

Tacos vegans


Dani García

Crema de gentilles al curry

Polp marinat amb miso


Daniel Jordà

Focaccia a l'asiàtica amb cilantre i pestetes 


David de Jorge

Amanida de primentons "preñaos"


David Lebovitz

Amanida de panís, alvocat i aufàpiga


Donna Hay

Quinoa lemon fritters (Bunyols de quinoa a la llimona)


Donald Skehan

Tomato, spinach, chickpea angel hair soup


Elena Arzak

Trufes planxades al tandoori


Enrique Olvera

Guacamole amb pèsols


Ferran Adrià

Asbargínyies amb vinagreta de miso

Suquet de verat


Francisco Martínez

Truita de formatge fresc


Genaro Contaldo

Pasta Fritatta (Fritatta de pasta)


Gipsy Chef

Torrades de llimona màgica


Gordon Ramsay

Aubergine Timbales (timbals d'asbargínyia)


Henrique Sá Pessoa

Pataniscas de courgette com tomate e anchovas (Pataniscas de carabassó amb tomaca i anxoves)


Ignacio Doménech Puigcerós

Pataques a la Purum Salda


Iwao Komiyama

Pasta soba amb tempura de peix i salsa d'ostres


Javier Medvedovsky

Hummus màgic


Joan Roca

Escudella de bacallà


Jöel Robuchon

Two mushroom velouté (Velouté de dos bolets)


José Andrés

Primentons dels piquillo farcits de formatge Manchego


Josep Rodissoni

Arròs d'abadejo a la valenciana


Joshua McFadden

Carabassa rostida amb iogurt, anous i salsa verda especiada


Juan Altamiras

Abadejo fregit amb mel


Juan María Arzak

Bloody Mary en escopinyes


Julie Andrieu

Amanida de remolatxa i taronja


Karlos Arguiñano

Carabassó farcit de ajoarriero

Carxofes farcides de gambes

Gaspatxo d'alvocat

Pasta en abadejo al pil pil

Remenat picantet de seitons


Manuel Maria Purga i Parga


Martin Berasategui

Carabassó Tolete 

Pastís de pataca i cebes roges


Massimo Bottura

Polenta and rice served as pizza (Polenta i arròs servit com a pizza)


Mey Hofman

Mil fulls d'escalivada i abadejo en salsa de primentó


Montse Bradford

Linguine d'espelta integral amb anous i alvocat

Pastís de seitán i mill

Polenta a la paisana


Nobu Matsuhisa

Nobu's fried asparragus with miso dressing (Espàrrecs amb vinagreta de miso)


Paco Roncero

Asbargínyies fregides amb salmorejo


Pedro Subijana

Ous mollets al curri


Pepe Rodríguez

Fruits rojos amb virutes de mango i nous de macadàmia


Quique Dacosta

Arròs a banda socarrat


Simone Ortega

Espinacs amb beixamel


Susi Díaz

Vieires amb bolets


Torres (germans)

Calamars a la cervesa


Vicent Guimerà

Llauna de galeres


Yotam Ottolenghi

Asbargínyies amb anxoves i orenga

Butter bean puree with dukkah (Puré de fesols amb dukkah)

Carabassó amb salsa de tomaca i feta

Cebes farcides

Cebes roges amb salsa d'anous

Mejadra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada