5/5/19

Courgette sabzi *Índia




Avui tornem a la Índia (ja sabeu que sóc fan incondicional d’aquest país) amb la proposta de Cooking the Chef. La recepta que vos porto és de la cuinera Asma Khan. Una recepta senzilleta per a que tothom pugue fer a casa amb més o menys picant, al vostre gust.

Ingredients:
400g de carabassó
½ c cúrcuma en pols
½ c nigela
2 pestetes seques
Sal
Oli vegetal (auliva, coco...)

Preparació:
Rentem i tallem lo carabassó a daus.
A un wok fiquem l’oli, les pestetes partides per la meitat i les llavors de nigela.


Seguidament afegim lo carabassó.


Saltegem i afegim la cúrcuma i la sal.


Saltegem 2 o 3 minuts més. Lo carabassó ha de quedar cruixent.


Podem servir acompanyat d’arròs o per acompanyar qualsevol altre plat que vos vingue de gust.
Ah! Fresquet també està molt bo!


8 comentaris:

  1. Vaig doptar entre aquesta recepta i la que he fet. El perquè, els ingredients.... No els vaig trobar per aquí.... Te que estar boníssima!!!!

    ResponElimina
  2. ¡Qué buenísimos estos calabacines! y qué sencillos. Me chifla tu elección. Besos.

    ResponElimina
  3. Esta receta, podría hacerme perder mi habitual manía al calabacín, jajaja .. me gusta una elección sencilla, pero sabrosa y con ese toque un poco picantón. Gracias por participar.

    ResponElimina
  4. Bona tria. Recepta senzilla però segur que molt bona pel poder de saber barrejar les espècies. Petons.

    ResponElimina
  5. Una manera estupenda de menjar verdures disfrutant, amb aquestes espècies!! m'encanta!
    petonets

    ResponElimina
  6. Muy buena pinta y sobre todo sano. Me encanta la verdura hecha de diferentes maneras y esta con ese poco de picante me encantaría.
    Besos

    ResponElimina
  7. Más vale tarde que nunca... Aquí estoy para decirte que a sencilla no gana nadie a tu receta! Y no necesita más! Que rico!

    ResponElimina