A casa som fans del gucamole, així que provar de fer-ne un
de nou per al repte d’aquest mes de Cooking de Chef ha estat una decisió fàcil.
El chef Enrique Olvera té una infinitat de plats mexicans
per a descobrir, així que segur que n’acabo provant algun altre. Si vos agrada
lo guacamole, proveu-la, segur que vos sorprendrà.
Ingredients:
1 chile
serrano*
½ tassa de
cilantre frec
½ tassa de
pèsols congelats
2 alvocats
Sal
Nachos
*Com que no
ne vaig trobar, ho vaig substituir per chile habanero en pols.
Preparació:
Bullim los
pèsols i los dixem gelar.
Posem sal,
chile habanero, lo cilantre i los pèsols a un morter i ho axafem i barregem bé
tot.
Després pelem los alvocats i los afegim al morter.
Axafem bé fins aconseguir
la textura del guacamole desitjada.
Servim en
los nachos.
t'ha quedat molt bó segur i a més a més una molt bona presentació.
ResponEliminaPetonets
Rosa
Riquísimo y muy original!! Besos!
ResponEliminaOstres mai se m'hauria acudit posar pèsols, ho provo segur. Petons.
ResponEliminaMe gusta el guacamole,la proxima vez le pondré guisantes tambien.besinos
ResponEliminaAy, el chile habanero...qué ricoooo. Seguro que habéis pasado un rato estupendo con esta receta. Me parece estupenda..Un besote, nos vemos en la próxima.
ResponEliminaMe gusta por lo fácil que es y lo fácil que lo haces ver. Muchas gracias
ResponEliminaBuena receta.... y original. Tengo que probarlo. Gracias!
ResponEliminaamb péssols? sóc guacamole-adicta, així que me l'apunto per provar-la! enhorabona, es veu deliciós!
ResponEliminaMolt original aquest guacamole amb péssols! Llàstima que el meu marit els hi te fobia ;-) pero me l'apunto igualment!.
ResponEliminaPetons
pues una proposta ben interesant de guacamole , besades
ResponEliminaEl guacamole me gusta con lo que sea, tu receta pinta genial.
ResponEliminaBesets.
Original guacamole i amb ingredients fàcils d'aconsefuir i fins i tot de tenir
ResponEliminaA casa ens encanten els pèsols així que en breu la provàrem.