5/3/17

Guacamole amb pèsols



A casa som fans del gucamole, així que provar de fer-ne un de nou per al repte d’aquest mes de Cooking de Chef ha estat una decisió fàcil.


El chef Enrique Olvera té una infinitat de plats mexicans per a descobrir, així que segur que n’acabo provant algun altre. Si vos agrada lo guacamole, proveu-la, segur que vos sorprendrà.


Ingredients:
1 chile serrano*
½ tassa de cilantre frec
½ tassa de pèsols congelats
2 alvocats
Sal
Nachos
*Com que no ne vaig trobar, ho vaig substituir per chile habanero en pols.

Preparació:
Bullim los pèsols i los dixem gelar.
Posem sal, chile habanero, lo cilantre i los pèsols a un morter i ho axafem i barregem bé tot.


Després pelem los alvocats i los afegim al morter.


Axafem bé fins aconseguir la textura del guacamole desitjada.


Servim en los nachos.


12 comentaris:

  1. t'ha quedat molt bó segur i a més a més una molt bona presentació.
    Petonets
    Rosa

    ResponElimina
  2. Ostres mai se m'hauria acudit posar pèsols, ho provo segur. Petons.

    ResponElimina
  3. Me gusta el guacamole,la proxima vez le pondré guisantes tambien.besinos

    ResponElimina
  4. Ay, el chile habanero...qué ricoooo. Seguro que habéis pasado un rato estupendo con esta receta. Me parece estupenda..Un besote, nos vemos en la próxima.

    ResponElimina
  5. Me gusta por lo fácil que es y lo fácil que lo haces ver. Muchas gracias

    ResponElimina
  6. Buena receta.... y original. Tengo que probarlo. Gracias!

    ResponElimina
  7. amb péssols? sóc guacamole-adicta, així que me l'apunto per provar-la! enhorabona, es veu deliciós!

    ResponElimina
  8. Molt original aquest guacamole amb péssols! Llàstima que el meu marit els hi te fobia ;-) pero me l'apunto igualment!.
    Petons

    ResponElimina
  9. pues una proposta ben interesant de guacamole , besades

    ResponElimina
  10. El guacamole me gusta con lo que sea, tu receta pinta genial.
    Besets.

    ResponElimina
  11. Original guacamole i amb ingredients fàcils d'aconsefuir i fins i tot de tenir
    A casa ens encanten els pèsols així que en breu la provàrem.

    ResponElimina