Avui una altra recepta del repte Cooking the Chef. Aquesta vegada un cuiner força mediàtic que desconeixia: Chakall.
Una recepta senzilla de cuina del dia a dia.
Chef que destaca per la seua personalitat. Ofereix plats assequibles per a tothom i una dosi de... no sé, millor que lo descobriu vatros mateixos.
Aquí vos dixo també lo vídeo de la recepta:
Ingredients:
400g
bacalhau
2 dente alho
1 cebola
200g
espinafres
100ml natas
(en aquest cas vegetal, de soja)
1 queijo
cabra
Tomate cherry
1 colher de
sopa salsa
Azeite
Sal
Preparació:
Rentem bé i
saltegem los espinacs en un xorret d’oli. Salem.
Trinxem l’all
i la ceba.
Desmollem l’abadejo
que l’haurem tingut dessalant i canviat l’aigua unes quantes vegades des del
dia ans.
Trinxem lo
julivert.
Ho barregem
tot i ho saltegem a la cassola en un xorret d’oli.
Posem los
espinacs per damunt de l’abadejo per tal de formar dues capes.
Posem la
crema vegetal i lo formatge de cabra.
Tallem les
cherries per la mitat i les posem damunt del formatge.
Ho dixem
acabar de coure durant 5 minuts i servim.
Buena receta y un "paso a paso" estupendo, tiene que estar muy rica
ResponEliminaFantástica receta!! Me encantan las espinacas con cualquier cosa!! Y con bacalao tiene que estar estupendo!! Besitos, guapa!!
ResponEliminaSegur que és boníssim aquest plat! Jo he coincidit amb els espinacs i el peix (lluç en el meu cas), i la veritat és que ens ha agradat molt.
ResponEliminaPetons
Me encanta los ingredientes tan sencillos que tiene este chef, y los platos que prepara con ellos, tiene que estar buenísimo!!
ResponEliminaLos ingredientes me gustan muchísimos, seguro que estaba riquísimo!
ResponEliminaB7sss
Els espinacs estan bons en totes les versions molt bona recepta. No es complica massa aquest Chakall, no?
ResponEliminaPtnts
tit junt es bo si ho barrejas dues vagades bo . molt bona eleccio
ResponEliminaCreo que debe de estar muy buena! tengo que probarla, son ingredientes que en casa gustan mucho! Gracias! Besis
ResponEliminaQue rica la lasaña y si es de espinacas además saludable
ResponEliminaT'ha quedat molt bé, el bacallà es dels meus peixos preferits.
ResponEliminaUna abraçada
Compartim recepta! Estava ben bona, oi? Petons!
ResponEliminapot haver una combinació d'ingredients més sana? té molt bona pinta i ha d'estar boníssim, un petó!
ResponEliminaUmmm, parece deliciosa!! Una buena elección
ResponEliminaUn abrazo
¡Que rica esa lasaña!¡Me encanta!
ResponElimina