5/5/16

Lasanha de espinafres e bacalhau



Avui una altra recepta del repte Cooking the Chef. Aquesta vegada un cuiner força mediàtic que desconeixia: Chakall.
Una recepta senzilla de cuina del dia a dia.


Chef que destaca per la seua personalitat. Ofereix plats assequibles per a tothom i una dosi de... no sé, millor que lo descobriu vatros mateixos.
Aquí vos dixo també lo vídeo de la recepta:

Ingredients:
400g bacalhau
2 dente alho
1 cebola
200g espinafres
100ml natas (en aquest cas vegetal, de soja)
1 queijo cabra
Tomate cherry
1 colher de sopa salsa
Azeite
Sal

Preparació:
Rentem bé i saltegem los espinacs en un xorret d’oli. Salem.


Trinxem l’all i la ceba.
Desmollem l’abadejo que l’haurem tingut dessalant i canviat l’aigua unes quantes vegades des del dia ans.
Trinxem lo julivert.
Ho barregem tot i ho saltegem a la cassola en un xorret d’oli.




Posem los espinacs per damunt de l’abadejo per tal de formar dues capes.


Posem la crema vegetal i lo formatge de cabra.



Tallem les cherries per la mitat i les posem damunt del formatge.
Ho dixem acabar de coure durant 5 minuts i servim.


14 comentaris:

  1. Buena receta y un "paso a paso" estupendo, tiene que estar muy rica

    ResponElimina
  2. Fantástica receta!! Me encantan las espinacas con cualquier cosa!! Y con bacalao tiene que estar estupendo!! Besitos, guapa!!

    ResponElimina
  3. Segur que és boníssim aquest plat! Jo he coincidit amb els espinacs i el peix (lluç en el meu cas), i la veritat és que ens ha agradat molt.
    Petons

    ResponElimina
  4. Me encanta los ingredientes tan sencillos que tiene este chef, y los platos que prepara con ellos, tiene que estar buenísimo!!

    ResponElimina
  5. Los ingredientes me gustan muchísimos, seguro que estaba riquísimo!

    B7sss

    ResponElimina
  6. Els espinacs estan bons en totes les versions molt bona recepta. No es complica massa aquest Chakall, no?
    Ptnts

    ResponElimina
  7. tit junt es bo si ho barrejas dues vagades bo . molt bona eleccio

    ResponElimina
  8. Creo que debe de estar muy buena! tengo que probarla, son ingredientes que en casa gustan mucho! Gracias! Besis

    ResponElimina
  9. Que rica la lasaña y si es de espinacas además saludable

    ResponElimina
  10. T'ha quedat molt bé, el bacallà es dels meus peixos preferits.
    Una abraçada

    ResponElimina
  11. Compartim recepta! Estava ben bona, oi? Petons!

    ResponElimina
  12. pot haver una combinació d'ingredients més sana? té molt bona pinta i ha d'estar boníssim, un petó!

    ResponElimina
  13. Ummm, parece deliciosa!! Una buena elección
    Un abrazo

    ResponElimina