11/5/16

Croquetes d'amarant, wakame i carabassó


Ja tenim aquí los primers carabassons que mos porta la primavera.



Ingredients:

1 ½ tassa d’amarant
1 tira de wakame
1 carabassó gran o 2 de menuts
Sal
Pebre
Herbes gregues
Farina de cigrons
Oli

Preparació:
Rentem bé l’amarant i lo bullim amb l’alga wakame feta a trossets.


A continuació ratllem lo carabassó a un colador i lo premsem bé per eliminar tot l’excès d’aigua que pugue tenir.


Quan l’amarant estigue cuit lo dixem gelar.
Ho barregem en lo carbassó i especiem al gust.


Donem la forma que volem a les croquetes i les arrebossem en farina de cigrons les fregim en abundant oli i quan les traiem les posem damunt d’una paer de cuina per traure l’excés d’oli.



Les podem minjar tant acabades de fer com l’endema frequetes per a la carmanyola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada