Ja tenim aquí los primers carabassons que mos porta la primavera.
Ingredients:
1 ½ tassa d’amarant
1 tira de
wakame
1 carabassó
gran o 2 de menuts
Sal
Pebre
Herbes gregues
Farina de cigrons
Oli
Preparació:
Rentem bé l’amarant
i lo bullim amb l’alga wakame feta a trossets.
A
continuació ratllem lo carabassó a un colador i lo premsem bé per eliminar tot
l’excès d’aigua que pugue tenir.
Quan l’amarant
estigue cuit lo dixem gelar.
Ho barregem
en lo carbassó i especiem al gust.
Donem la
forma que volem a les croquetes i les arrebossem en farina de cigrons les
fregim en abundant oli i quan les traiem les posem damunt d’una paer de cuina
per traure l’excés d’oli.
Les podem
minjar tant acabades de fer com l’endema frequetes per a la carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada