2/10/13

Canapès d'asbargínya



 
Ingredients:

1 full de massa brisa
1 tros de formatge rulo de cabra
1 asbargínya
Salsa romesco
6 avellanes torrades

Preparació:

Escalivem l’asbargínya, la pelem i la trossegem.

Pelem les avellanes i les fem a trossets dins del morter.


Agafem la massa brisa, l’estenem bé, i en lo motlle que vulguem fem les formes del canapès.


Untem los canapès en salsa romesco. No ne posarem massa per a que no quede massa fort, només és pa donar-li un sentidet.


Posem l’asbargínya al damunt, lo formatge i les avellanes.



Ho coem al forn a 150º fina que estiguen doradets.

Los podeu servir tant gelats com calents.


6 comentaris:

  1. Cristina, una monada de canapès...me'ls apunto per la pròxima celebració a casa!

    ResponElimina
  2. Unes mossegades delicioses i molt de temporada! tinc unes albergínies a la nevera, així que potser aquest cap de setmana els provo ;-)

    ResponElimina
  3. Hola, he dado con tu blog, y me ha encantado tus propuestas, asi que si me permites me quedo por aqui, y te invito a visitarme en el mio http://madamenaroa.blogspot.com/ , saludos desde Uruguay, Sudamerica

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encantada! Y gracias por compartir tu blog!

      Elimina
  4. Molt fàcils de preparar i boníssims, Cristina!

    ResponElimina
  5. Molt fàcil de fer, però si hi poses melmelada d'alberginia i no alberginia escalivada, segur que també deuen quedar bé! ;)

    ResponElimina