1 full de massa
brisa
1 tros de
formatge rulo de cabra
1 asbargínya
Salsa romesco
6 avellanes
torrades
Preparació:
Escalivem
l’asbargínya, la pelem i la trossegem.
Pelem les
avellanes i les fem a trossets dins del morter.
Agafem la massa
brisa, l’estenem bé, i en lo motlle que vulguem fem les formes del canapès.
Untem los canapès
en salsa romesco. No ne posarem massa per a que no quede massa fort, només és
pa donar-li un sentidet.
Posem
l’asbargínya al damunt, lo formatge i les avellanes.
Ho coem al forn a
150º fina que estiguen doradets.
Los podeu servir
tant gelats com calents.
Cristina, una monada de canapès...me'ls apunto per la pròxima celebració a casa!
ResponEliminaUnes mossegades delicioses i molt de temporada! tinc unes albergínies a la nevera, així que potser aquest cap de setmana els provo ;-)
ResponEliminaHola, he dado con tu blog, y me ha encantado tus propuestas, asi que si me permites me quedo por aqui, y te invito a visitarme en el mio http://madamenaroa.blogspot.com/ , saludos desde Uruguay, Sudamerica
ResponEliminaEncantada! Y gracias por compartir tu blog!
EliminaMolt fàcils de preparar i boníssims, Cristina!
ResponEliminaMolt fàcil de fer, però si hi poses melmelada d'alberginia i no alberginia escalivada, segur que també deuen quedar bé! ;)
ResponElimina