27/9/13

Tortellini de shitake i all porro


Per a la Eli, la fan número 1 de la pasta!


Ingredients:

200g de pasta fresca
2 alls porros
10 shitake secs
Oli
Sal
Pebre
Farina

Opcional:
Formatge feta
Aufapiga

Preparació:

La pasta fresca la podem tenir preparada o comprada o la podem fer natros tot barrejant 1 ou per cada 100g de farina (Si sou al·lèrgics a l’ou, utilitzeu aigua). Per fer-la ben fineta hem de tenir una màquina per a fer pasta.

Posarem a remulla los shitake 20 minuts abans per a que s’hidraten. Si los comprem frescos, no cal.

Pelem, rentem bé i tallem los alls porros i los posem a sofregir.


Tallem los shitake a trossets (jo sempre trec lo tronxo perquè queda molt dur) i los afegim al sofregit.


Quan lo sofregit estigue fet, fem los totellini. Prepararem farina per a que no s’apegue, la pasta la farem a quadrats i dins de cada quadrat ficarem una mica de sofregit, després li donarem forma de tortellini i anirem reservant.




Quan ne faig, ne faig més del compte i los congelo en carmanyoles individuals, així lo dia que fan falta, només cal traure la ració i bullir.

Bullim la pasta que anéssem a minjar entre 2 i 3 minuts. Escorrem i servim al gust. Aquesta vegada només li vam tirar un xorret d’oli, una mica d’aufapiga i formatge feta. Podeu fer mil combinacions!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada