Per a la Eli, la fan número 1 de la pasta!
200g de pasta
fresca
2 alls porros
10 shitake secs
Oli
Sal
Pebre
Farina
Opcional:
Formatge feta
Aufapiga
Preparació:
La pasta fresca
la podem tenir preparada o comprada o la podem fer natros tot barrejant 1 ou
per cada 100g de farina (Si sou al·lèrgics a l’ou, utilitzeu aigua). Per fer-la
ben fineta hem de tenir una màquina per a fer pasta.
Posarem a remulla
los shitake 20 minuts abans per a que s’hidraten. Si los comprem frescos, no
cal.
Pelem, rentem bé
i tallem los alls porros i los posem a sofregir.
Tallem los
shitake a trossets (jo sempre trec lo tronxo perquè queda molt dur) i los
afegim al sofregit.
Quan lo sofregit
estigue fet, fem los totellini. Prepararem farina per a que no s’apegue, la
pasta la farem a quadrats i dins de cada quadrat ficarem una mica de sofregit,
després li donarem forma de tortellini i anirem reservant.
Quan ne faig, ne
faig més del compte i los congelo en carmanyoles individuals, així lo dia que
fan falta, només cal traure la ració i bullir.
Bullim la pasta
que anéssem a minjar entre 2 i 3 minuts. Escorrem i servim al gust. Aquesta
vegada només li vam tirar un xorret d’oli, una mica d’aufapiga i formatge feta.
Podeu fer mil combinacions!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada