Aquest mes
amb Cooking the Chef hem cuinat una recepta d’una chef nacional, Susi Díaz.
Ingredients:
400g vieires
(carn de vieira congelada)
100g bolets
variats (portobello, shitake, xampinyó i camagroc)
2 nous de macadàmia
6C tamari
1 dent d’all
10g pinyons
Sal
Pebre
Cebollí
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé
tots los bolets i tallem a làmines los xampinyons, shitake i portobello.
Trinxem la
dent d’all i la posem a una paella en un xorro d’oli d’auliva.
Quan estigue
doradet, afegim los bolets i saltegem durant 1 minut.
Afegim la
salsa de soja i dixem reduir.
Retirem del
foc i ho barregem amb los cebollí i los pinyons.
Posem un
xorro d’oli a una paella i marquem les vieires (tot dependrà de lo cuites que
vos agraden).
Muntem lo
plat posant lo saltejat de bolet al fons, les vieires al damunt que salpebrarem
i les nous de macadàmia ratllades per sobre.
Ella també
ho decora amb flors de cebollí, però jo no ne tenia i no n’he trobat.
Un plat molt
gustós.
Un plato muy original. Me gustan todos los ingredientes, muero por la semana vieiras y las nueces de macadamia... espera que voy.
ResponEliminaBesos y me guardo la receta
oooohhhhh de temporada total!! si alguna cosa m'agrada de la tardor és poder cuinar amb bolets frescos!! amb vieires no he cuinat mai, crec que em podria animar amb la teva recepta...deliciós!!
ResponEliminapetons
M'agrada moltíssim i la trobo assequible de fer.
ResponEliminaUna bona tria.
Ptnts
Glòria
Que buena mezcla de sabores, casi se puede oler los aromas del conjunto del plato.
ResponEliminaFelicidades muy buena elección.
Bss
Realmente deliciosa tu propuesta, me apetece probarla ahora mismo!
ResponEliminaB7SSSS
Fresques no en trobo mai de vieires! Però congelades, no m'hi he fixat! Ho hauré de mirar, pq m'agrada molt la combinació!
ResponEliminaPtns
Sé que esta receta está deliciosa porque hemos coincido en la preparación. A mi me ha gustado mucho y estoy segura de que a ti también. Es una receta muy de temporada con una combinación de sabores deliciosa.
ResponEliminaBesos.
Sin duda, sabroso y lleno de texturas deliciosas, un lujo pasar a ver las diferentes propuestas que nos trae Susi, con un amplio abanico de ideas con sabor a mar y a tierra.
ResponEliminaBesos
Un plat deliciòs, felicitacions.
ResponEliminaBesets
pero que combinación mas rica, perfecto para una comida de domingo acompañando un buen vino, buena elección, besos
ResponEliminaWow! Me parece una combinación top!
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