5/10/18

Vieires amb bolets


Aquest mes amb Cooking the Chef hem cuinat una recepta d’una chef nacional, Susi Díaz.



Ingredients:
400g vieires (carn de vieira congelada)
100g bolets variats (portobello, shitake, xampinyó i camagroc)
2 nous de macadàmia
6C tamari
1 dent d’all
10g pinyons
Sal
Pebre
Cebollí
Oli d’auliva

Preparació:
Netegem bé tots los bolets i tallem a làmines los xampinyons, shitake i portobello.
Trinxem la dent d’all i la posem a una paella en un xorro d’oli d’auliva.


Quan estigue doradet, afegim los bolets i saltegem durant 1 minut.


Afegim la salsa de soja i dixem reduir.
Retirem del foc i ho barregem amb los cebollí i los pinyons.


Posem un xorro d’oli a una paella i marquem les vieires (tot dependrà de lo cuites que vos agraden).


Muntem lo plat posant lo saltejat de bolet al fons, les vieires al damunt que salpebrarem i les nous de macadàmia ratllades per sobre.
Ella també ho decora amb flors de cebollí, però jo no ne tenia i no n’he trobat.


Un plat molt gustós.



11 comentaris:

  1. Un plato muy original. Me gustan todos los ingredientes, muero por la semana vieiras y las nueces de macadamia... espera que voy.
    Besos y me guardo la receta

    ResponElimina
  2. oooohhhhh de temporada total!! si alguna cosa m'agrada de la tardor és poder cuinar amb bolets frescos!! amb vieires no he cuinat mai, crec que em podria animar amb la teva recepta...deliciós!!
    petons

    ResponElimina
  3. M'agrada moltíssim i la trobo assequible de fer.
    Una bona tria.

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  4. Que buena mezcla de sabores, casi se puede oler los aromas del conjunto del plato.
    Felicidades muy buena elección.
    Bss

    ResponElimina
  5. Realmente deliciosa tu propuesta, me apetece probarla ahora mismo!

    B7SSSS

    ResponElimina
  6. Fresques no en trobo mai de vieires! Però congelades, no m'hi he fixat! Ho hauré de mirar, pq m'agrada molt la combinació!
    Ptns

    ResponElimina
  7. Sé que esta receta está deliciosa porque hemos coincido en la preparación. A mi me ha gustado mucho y estoy segura de que a ti también. Es una receta muy de temporada con una combinación de sabores deliciosa.
    Besos.

    ResponElimina
  8. Sin duda, sabroso y lleno de texturas deliciosas, un lujo pasar a ver las diferentes propuestas que nos trae Susi, con un amplio abanico de ideas con sabor a mar y a tierra.
    Besos

    ResponElimina
  9. pero que combinación mas rica, perfecto para una comida de domingo acompañando un buen vino, buena elección, besos

    ResponElimina