Una recepta
amb energia per a començar lo mes d’octubre. Seguim en Un llibre, una recepta
on cada mes preparo una recepta d’un dels llibres que tinc amb la companyia de
totes i tots lo que me volen acompanyar.
Lo llibre
d’aquest mes és: La nueva cocina energètica
de Montse Bradford. Un llibre complet amb molta informació i receptes fàcils de
fer per al dia a dia. A banda, aquesta autora té altres llibres interessants així
com una escola de cuina. Podeu obtenir més informació anant aquí.
I aquí tenim
les receptes que mos han anat preparant:
Paula ha preparat la mateixa recepta que jo però amb espaguetis i aulives negres.
Imma ha fet Mandonguilles de tofu, mireu quina pinta més bona!
Helena ha preparat una Amanida de quinoa ideal per a emportar-se amb la carmanyola a la feina.
Paula ha preparat la mateixa recepta que jo però amb espaguetis i aulives negres.
Imma ha fet Mandonguilles de tofu, mireu quina pinta més bona!
Helena ha preparat una Amanida de quinoa ideal per a emportar-se amb la carmanyola a la feina.
Estela ha preparat una Crema de xampinyons acompanyada d'uns crostons d'all, sal de pernil salat i barreja de llavors. Un plat ben complet!
I la meua
versió de la recepta de pasta d’avui:
Ingredients:
½ paquet de
linguine integrals d’espelta (podeu fer-ho amb la pasta que més vos agrade)
½ tassa d’anous
(una vegada pelades)
2 alvocats
4 tomaques kumato (o les que tingueu a mà)
½ tassa d’aulives
negres sense pinyol (jo en tenia de verdes)
Sal
Per a la salsa:
½ tassa de
suc de taronja (com que no en tenia he utilitzat llimona)
3C oli d’auliva
3C suc
concentrat de massana
1C pell
ratllada de taronja (he aprofitat la llimona)
Sal
*Aufapiga
fresca per acabar lo plat.
Preparació:
Posem aigua
a bullir a una olla i quan arranque lo bull tirem los linguine i los coem en un polsim de sal.
Quan
estiguen fets los escorrem bé.
Trenquem les
anous i les fem a trossets.
Tallem les
aulives a rodanxes.
Rentem bé
les tomaques i les tallem a daus.
Pelem los
alvocats i los tallem a daus. Ho mesclem tot a un bol.
Ho barregem
en los linguine.
Fem la
salsa.
Al moment de
servir ho barregem amb la salsa, hi afegim les anous i si vos ve de gust podeu
posar-hi alguna fulla d’aufapiga per a aportar-li més frescor al plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada