7/10/18

Un llibre, una recepta (10). Linguine d'espelta integral amb anous i alvocats


Una recepta amb energia per a començar lo mes d’octubre. Seguim en Un llibre, una recepta on cada mes preparo una recepta d’un dels llibres que tinc amb la companyia de totes i tots lo que me volen acompanyar.



Lo llibre d’aquest mes és: La nueva cocina energètica de Montse Bradford. Un llibre complet amb molta informació i receptes fàcils de fer per al dia a dia. A banda, aquesta autora té altres llibres interessants així com una escola de cuina. Podeu obtenir més informació anant aquí.


I aquí tenim les receptes que mos han anat preparant:

Paula ha preparat la mateixa recepta que jo però amb espaguetis i aulives negres.


Imma ha fet Mandonguilles de tofu, mireu quina pinta més bona!


Helena ha preparat una Amanida de quinoa ideal per a emportar-se amb la carmanyola a la feina.


Estela ha preparat una Crema de xampinyons acompanyada d'uns crostons d'all, sal de pernil salat i barreja de llavors. Un plat ben complet!



I la meua versió de la recepta de pasta d’avui:

Ingredients:
½ paquet de linguine integrals d’espelta (podeu fer-ho amb la pasta que més vos agrade)
½ tassa d’anous (una vegada pelades)
2 alvocats
4 tomaques kumato (o les que tingueu a mà)
½ tassa d’aulives negres sense pinyol (jo en tenia de verdes)
Sal
Per a la salsa:
½ tassa de suc de taronja (com que no en tenia he utilitzat llimona)
3C oli d’auliva
3C suc concentrat de massana
1C pell ratllada de taronja (he aprofitat la llimona)
Sal

*Aufapiga fresca per acabar lo plat.

Preparació:
Posem aigua a bullir a una olla i quan arranque lo bull tirem los linguine i los coem en un polsim de sal.


Quan estiguen fets los escorrem bé.


Trenquem les anous i les fem a trossets.


Tallem les aulives a rodanxes.
Rentem bé les tomaques i les tallem a daus.
Pelem los alvocats i los tallem a daus. Ho mesclem tot a un bol. 


Ho barregem en los linguine.
Fem la salsa.


Al moment de servir ho barregem amb la salsa, hi afegim les anous i si vos ve de gust podeu posar-hi alguna fulla d’aufapiga per a aportar-li més frescor al plat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada