Un dolç
típic d’Itàlia que vaig descobrir en un dels nostres viatges a casa uns amics.
Una recepta per als més llépols e casa, fàcil de fer i que agrada molt als
xiquets (i als que no ho són tant!)
Lo nom ve
donat pels Biscuits utilitzats. Los pavesini venen a ser un tipo de melindros
però més xicotets.
Ingredients:
1 paquet/bossa
de melindros (o pavesini si ne trobeu)
200g mascarpone
8C cacau en
pols (molta gent utilitza cremes de cacau)
8C panela (o
lo sucre que gasteu, però si poseu crema de cacau ja portarà prou sucre, no
caldrà afegir-ne més)
100g coco
ratllat
½ tassa de cafè
½ tassa de
calmant (o qualsevol licor de cafè)
Preparació:
Posem los
melindros per parelles i los tallem en tres cada parella.
Barregem bé
lo mascarpone en lo cacau i lo sucre.
Farcim los
melindros.
Posem lo
calmant barrejat en lo cafè un plat i
arrebossem los pavesini.
Després ho
arrebossem en coco i los anem posant a un plat.
Ho dixem a
la nevera mínim una hora i després ja podreu gaudir d’aquest dolç.
Ja me
contareu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada