(per a 12 mini
pastissos)
80g de xocolata
negra
100g mantega
120g sucre morè
4 ous
30g farina
d’espelta
30g farina de
blat
8 anous
15 avellanes
5g sèsam
Canyella
Preparació:
Precalentem lo
forn a 170º.
Desfem la
xocolata negra i la mantega al bany maria.
Barregem lo sucre
en los ous i després en la xocolata i la mantega desfeta. Afegim la farina i
remenem bé.
Trenquem les
anous a trossets, pelem les avellanes i ho afegim tot a la barreja, així com el
sèsam i la canyella al gust.
Untem los motlles
en mantega i posem la barreja a dintre. Ho posem a coure al forn una 15-20
minuts.
Dixar gelar i a
minjar!
ningú diria que són de xocolata.... el proper dia hi poses faria de garrofa i et quedarà super sa!
ResponEliminaM'ho apunto, a la pròxima ho provaré! Gràcies!
EliminaGenials per solucionar el berenar d'avui, Cristina!
ResponEliminaQuins pecats de xocolata més deliciosos!
ResponElimina