23/9/13

Mini pastissos de xocolata



 
Ingredients:
(per a 12 mini pastissos)

80g de xocolata negra
100g mantega
120g sucre morè
4 ous
30g farina d’espelta
30g farina de blat
8 anous
15 avellanes
5g sèsam
Canyella

Preparació:

Precalentem lo forn a 170º.

Desfem la xocolata negra i la mantega al bany maria.

Barregem lo sucre en los ous i després en la xocolata i la mantega desfeta. Afegim la farina i remenem bé.



 
Trenquem les anous a trossets, pelem les avellanes i ho afegim tot a la barreja, així com el sèsam i la canyella al gust.

Untem los motlles en mantega i posem la barreja a dintre. Ho posem a coure al forn una 15-20 minuts.

Dixar gelar i a minjar!



4 comentaris:

  1. ningú diria que són de xocolata.... el proper dia hi poses faria de garrofa i et quedarà super sa!

    ResponElimina
  2. Genials per solucionar el berenar d'avui, Cristina!

    ResponElimina