(2-4 pax)
2 alls
1 ceba
1 primantó verd
1 tomaca
6 pastanagues
50g de pèsols
Alga kombu (la
quantitat que vulgueu)
1l de caldo de
verdura
Fideus pa 4
Sal
Oli
Pebre
Julivert
Preparació:
Pelem, rentem,
tallem a trossets menuts les verdures. Les posarem a la paella en un xorro
d’oli i les sofregirem. Salpebrem.
Posarem l’alga
kombu a remulla per a que s’hidrate.
Quan estigue lo
sofregit fet, afegirem los fideus, salem i los sofregim una mica.
Afegim lo caldo
de verdures i lo caldo d’hidratar l’alga kombu. Quan los fideus estiguen casi
cuits, afegim l’alga a trossets, remenem bé. Quan casi ja no quede caldo,
apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts que s’acabe de coure i ja podrem
minjar.
Ei! Proposta original, Cristina! I amb l'alga kombu ha de tenir un gust ben intens!
ResponEliminaTé una pinta fantàstica i ha de tenir un gust excepcional! I l'alga li dóna els minerals que no aportem amb la resta ;)
ResponElimina