17/9/13

Fideuà vegetal



Ingredients:
 (2-4 pax)

2 alls
1 ceba
1 primantó verd
1 tomaca
6 pastanagues
50g de pèsols
Alga kombu (la quantitat que vulgueu)
1l de caldo de verdura
Fideus pa 4
Sal
Oli
Pebre
Julivert


Preparació:

Pelem, rentem, tallem a trossets menuts les verdures. Les posarem a la paella en un xorro d’oli i les sofregirem. Salpebrem.




Posarem l’alga kombu a remulla per a que s’hidrate.

Quan estigue lo sofregit fet, afegirem los fideus, salem i los sofregim una mica.


Afegim lo caldo de verdures i lo caldo d’hidratar l’alga kombu. Quan los fideus estiguen casi cuits, afegim l’alga a trossets, remenem bé. Quan casi ja no quede caldo, apaguem lo foc i dixem reposar 5 minuts que s’acabe de coure i ja podrem minjar.



2 comentaris:

  1. Ei! Proposta original, Cristina! I amb l'alga kombu ha de tenir un gust ben intens!

    ResponElimina
  2. Té una pinta fantàstica i ha de tenir un gust excepcional! I l'alga li dóna els minerals que no aportem amb la resta ;)

    ResponElimina