Avui dos truites faciletes, però ben bones!
Truita de ceba i
primentó
Ingredients:
1 ceba grossa
4 primentons
italians
6 ous
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem la ceba a juliana. Rentem i tallem los primentons a trossets i ho posem
tot junt a sofregir en una mica d’oli. Salpebrem.
Batem los ous i
los salem. Afegim la ceba i lo primentó i fem la truita.
Truita de pataca
i pernil
Ingredients:
4 pataques
2 talls de pernil
6 ous
Sal
Oli
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem les pataques al gust i les fregim en un bon xorro d’oli.
Quan les pataques
estiguen casi cuites, afegim lo pernil tallat a trossets.
Batem los ous.
Quan la pataca estigue cuita la escorrem de l’oli i barregem en los ous i salem
al gust.
Tornem a ficar un
xorret d’oli a la paella i fem la truita.
Totes dues fan una pinta...mmmm, però em quedo amb la de pataca i pernil! Quina delícia!
ResponEliminaTan una com l'altra m'agraden, però prefereixo la de patata, i tot i que encara no ho he provat, he d'intentar fer-ho amb farina de cigró com a substitut de l'ou... ja veure'm!
ResponElimina