7/10/13

Truites!

Avui dos truites faciletes, però ben bones!



Truita de ceba i primentó

Ingredients:

1 ceba grossa
4 primentons italians 
6 ous
Sal
Pebre
Oli

Preparació:

Pelem, rentem i tallem la ceba a juliana. Rentem i tallem los primentons a trossets i ho posem tot junt a sofregir en una mica d’oli. Salpebrem.

Batem los ous i los salem. Afegim la ceba i lo primentó i fem la truita.



 
Truita de pataca i pernil

Ingredients:

4 pataques
2 talls de pernil
6 ous
Sal
Oli

Preparació:

Pelem, rentem i tallem les pataques al gust i les fregim en un bon xorro d’oli.

Quan les pataques estiguen casi cuites, afegim lo pernil tallat a trossets.

Batem los ous. Quan la pataca estigue cuita la escorrem de l’oli i barregem en los ous i salem al gust.


Tornem a ficar un xorret d’oli a la paella i fem la truita.


2 comentaris:

  1. Totes dues fan una pinta...mmmm, però em quedo amb la de pataca i pernil! Quina delícia!

    ResponElimina
  2. Tan una com l'altra m'agraden, però prefereixo la de patata, i tot i que encara no ho he provat, he d'intentar fer-ho amb farina de cigró com a substitut de l'ou... ja veure'm!

    ResponElimina