10/10/13

Pastís de polenta, pastanaga i ceba





Ingredients:

2 tasses de polenta
4 tasses d’aigua
1 ceba gran
4 pastanagues
Oli
Sal
Pebre
Orenga

Preparació:

Pelem, rentem i tallem la ceba i la pastanaga a juliana. Posem un xorret d’oli a la paella i la sofregim. Salpebrem.

Sofregim la polenta en un xorret d’oli i li anem tirant aigua bullint poc a poc sense parar de remenar fins obtenir una pasta prou homogènia.

Posem la polenta al motlle que vulguem utilitzar i la dixem gelar.


Acabem de coure la ceba i la pastanaga, li tirem una mica d’orenga per damunt i ho posem sobre la polenta. 

 
És un plat que mos podem minjar gelat, calent o templat, com preferiu. Bon profit!

4 comentaris:

  1. Sóc una fan de la polenta!!! I així com l'has preparat ha de ser irresistible!

    ResponElimina
  2. fa molt bona pinta, Cristina! I mira que a mi la polenta amb costa... però feta així m'hi animaria segur...!

    ResponElimina
  3. et queda com una mena de quiche vegetal, oi? m'encanta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Similar, però la textura és més bé com si fos un coc salat, la quiche és més tova.

      Elimina