2 tasses de
polenta
4 tasses d’aigua
1 ceba gran
4 pastanagues
Oli
Sal
Pebre
Orenga
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem la ceba i la pastanaga a juliana. Posem un xorret d’oli a la paella i la
sofregim. Salpebrem.
Sofregim la
polenta en un xorret d’oli i li anem tirant aigua bullint poc a poc sense parar
de remenar fins obtenir una pasta prou homogènia.
Posem la polenta
al motlle que vulguem utilitzar i la dixem gelar.
Acabem de coure
la ceba i la pastanaga, li tirem una mica d’orenga per damunt i ho posem sobre
la polenta.
És un plat que
mos podem minjar gelat, calent o templat, com preferiu. Bon profit!
Sóc una fan de la polenta!!! I així com l'has preparat ha de ser irresistible!
ResponEliminafa molt bona pinta, Cristina! I mira que a mi la polenta amb costa... però feta així m'hi animaria segur...!
ResponEliminaet queda com una mena de quiche vegetal, oi? m'encanta!
ResponEliminaSimilar, però la textura és més bé com si fos un coc salat, la quiche és més tova.
Elimina