18/5/16

Espaguetis amb pebre de caiena, bròquil i formatge de cabra





Aquí teniu una recepta senzilla si vos agrada lo picant. Si no los heu provat mai, vos recomano los espaguetis picants de la casa Castagno. I si no vos agrada lo picant, tenen una gran varietat de productes. Personalment és una pasta que trobem molt bona a casa.


Ingredients:
200g espaguetis amb pebre de caiena (pesteta que li diem natros)
Bròquil
1 tros de formatge de cabra
Sal (opcional)

Preparació:
Rentem bé lo brocoli i tallem. Lo tronc no lo tireu, és la part que conté més calci i lo podeu guardar per a fer una sopa o una crema un altre dia. Ho rentem bé i lo posem a coure al vapor uns 10 minuts si vos agrada al dente, sinó lo podeu dixar una mica més.


Mentrestant bullim los espaguetis en aigua i quan estiguin fets los traiem i escorrem.


Barregem lo bròquil en los espaguetis i ho posem a una safata per al forn. Si vos agrada minjar en molta sal, ara és lo moment de posar-ne, sinó lo formatge de cabra ja li donarà un gust salat.


Tallem lo formatge per damunt i ho posem 5 minuts al forn gratinant per a que se comence  a desfer una mica.


Servim i a gaudir!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada