Aquí teniu una recepta senzilla si vos agrada lo picant. Si
no los heu provat mai, vos recomano los espaguetis picants de la casa Castagno.
I si no vos agrada lo picant, tenen una gran varietat de productes.
Personalment és una pasta que trobem molt bona a casa.
Ingredients:
200g
espaguetis amb pebre de caiena (pesteta que li diem natros)
Bròquil
1 tros de
formatge de cabra
Sal (opcional)
Preparació:
Rentem bé lo
brocoli i tallem. Lo tronc no lo tireu, és la part que conté més calci i lo
podeu guardar per a fer una sopa o una crema un altre dia. Ho rentem bé i lo
posem a coure al vapor uns 10 minuts si vos agrada al dente, sinó lo podeu
dixar una mica més.
Mentrestant bullim
los espaguetis en aigua i quan estiguin fets los traiem i escorrem.
Barregem lo
bròquil en los espaguetis i ho posem a una safata per al forn. Si vos agrada
minjar en molta sal, ara és lo moment de posar-ne, sinó lo formatge de cabra ja
li donarà un gust salat.
Tallem lo formatge per damunt i ho posem 5 minuts al
forn gratinant per a que se comence a desfer
una mica.
Servim i a
gaudir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada