O lo que vindrien a ser uns bunyols de pataca en espècies i cacaus a la Índia.
Una recepta també d'un dels llibres de cuina que més utilitzo: Cocina india para occidentales.
Ingredients:
3 pataques
1 c
cilandtre fresc
½ pesteta
fresca
2c cacaus
1 tassa
farina de cigrons
½ c garam
masala
½ c cúrcuma
en pols
½ c primentó
picant
Sal
Oli
Aigua
Preparació:
Pelem i
bullim les pataques fins que estiguen ben blanes.
Triturem el
cilantre fresc, la pesteta i los cacaus.
Xafem la
pataca i ho barregem en la pataca.
Amb la
barreja anem fent boletes de la mida que desitgem. Reservem.
A un bol,
barregem la farina de cigrons en la cúrcuma, lo garam masala, lo primentó
picant i sal al gust. Hi posem aigua i ho barregem bé. Ens ha de quedar amb una
consistència espessa.
Acalentem bé
l’oli i anem arrebossant les boletes de pataca. Les fregim i les dixem damunt d’un
paper de cuina per a que traguen l’excés d’oli.
Estan bones
per si soles, però les podem acompanyar amb una mica de chutney de tamarinde i
amb raita.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada