25/5/16

Aloo bonda *Índia



O lo que vindrien a ser uns bunyols de pataca en espècies i cacaus a la Índia.
Una recepta també d'un dels llibres de cuina que més utilitzo: Cocina india para occidentales. 

Ingredients:
3 pataques
1 c cilandtre fresc
½ pesteta fresca
2c cacaus
1 tassa farina de cigrons
½ c garam masala
½ c cúrcuma en pols
½ c primentó picant
Sal
Oli
Aigua

Preparació:
Pelem i bullim les pataques fins que estiguen ben blanes.
Triturem el cilantre fresc, la pesteta i los cacaus.


Xafem la pataca i ho barregem en la pataca.




Amb la barreja anem fent boletes de la mida que desitgem. Reservem.


A un bol, barregem la farina de cigrons en la cúrcuma, lo garam masala, lo primentó picant i sal al gust. Hi posem aigua i ho barregem bé. Ens ha de quedar amb una consistència espessa.



Acalentem bé l’oli i anem arrebossant les boletes de pataca. Les fregim i les dixem damunt d’un paper de cuina per a que traguen l’excés d’oli.




Estan bones per si soles, però les podem acompanyar amb una mica de chutney de tamarinde i amb raita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada