28/5/16

L'Adelita gastrobar


Feia temps que faltava un restaurant mexicà a Tarragona que no fos cadena i pugués oferir plats tradicionals i no tant de prefabricat.
Mos van parlar de l'Adelita i vam decidir anar a probar-lo.
És un local menut però acollidor i són molt amables.
Per beure ens van dir que tenien diferents cerveses mexicanes i mos vam decantar per provar la negra Modelo, bona. Més pròxima a una torrada d'aquí. També mos van oferir una beguda sense alcochol feta amb la pell de la pinya, però ja la provarem la pròxima vegada que hi anem perquè segur que repetirem.


La carta és ben variada, l'únic problema és que no disposen sempre de tots los plats que tenen. La secció d'entrants sí. Per tant la cambrera mos va dir que sortiria lo cuiner a explicar-mos que tenia a la cuina avui i què mos podria preparar.
Al final per començar vam demanar uns totopitos amb totes les opcions disponibles: guacamole, frijoles, salsa ranchera, formatge i sour cream. Bons, los vam disfrutar.


I de segon ens vam decantar per provar la enchilada amb carn mechada, emolada (amb salsa feta amb mole) amb carn mechada i una altra emolada vegetariana. Realment bones. No les havíem provat mai amb el mole i el seu gust característic t'enganxa.
També un punt positiu el fet de poder adaptar los plats a vegetarians sense cap problema.



Vam poder provar diferents salses casolanes per fer els plats més picants. Sóm valents! ;) I dues més de compra.



De postre alguns van provar lo pastís de formatge casolà. Altres ja teniem la panxa plena i vam passar al café.


Un lloc que repetirem perquè tenim ganes de provar més plats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada