1/6/16

Arròs de verdures i peix



Ingredients:
Arròs
2 dents d’all
1 ceba
2 primentons verds italians
2 pastanagues
1 all porro
Pèsols
2 sèpies
Musclos
Petxines
Sal
Oli
1c cúrcuma
750ml caldo de peix

Preparació:
Coem los musclos i les petxines (una mica, no del tot). Aprofitarem l’aigua de cocció per afegir-la al caldo tot colant-la per si hi ha una mica de terra.
Trinxem l’all i la ceba i ho sofregim en una mica d’oli.


Rentem, pelem i tallem la resta de verdures a daus. L’afegim al sofregit i saltegem.


Rentem bé la sépia i la fem a trossets. L’afegim al sofregit. 


Afegim l’arròs i salem al gust.
Posem la cúrcuma i ho remenem bé. Tirem lo caldo de peix i los pèsols.



Quan estigue casi cuit afegim los musclos i les petxines. Hi ha gent que ho posa tot directament sense coure. En los musclos no hi ha problema, però les petxines poden portar terra i fer malbé lo plat.


Acabem de coure i quan haigue absorbit casi tot lo caldo apaguem lo foc, ho tapem i dixem 5 minuts que s’acabe de coure.



1 comentari:

  1. Un arròs sempre ve de gust, i aquesta combinació de verdures i peix és boníssima!

    ResponElimina