Lo chef d’aquest
mes per a la proposta de Cooking The Chef és Ferran Adrià. Aquesta vegada però,
m’he decidit a fer una de les seues receptes més senzilles.
La recepta
la podeu trobar al llibre: El menjar de la família Ferran Adrià i l’equip d’el
Bulli. Un llibre on surten les receptes que minjaven l’equip, un total de 31
menús amb propostes molt apetitoses a més de consells i tècniques de cuina.
Me’l van
regalar per St. Jordi ja fa uns quants anys i és un llibre molt útil i ben
explicat, pas a pas, quantitats, fotografies... segur que los que lo teniu ja
deveu saber de què parlo.
La recepta d’avui
transporta directament al Japó, amb aquest sabor umami que proporciona la
vinagreta de miso.
Ingredients:
(per a 6
pax)
6
asbargínyies mitjanes
3 c de dashi
en pols
4 c miso
roig
3 c salsa de
soja*
1 ½ c oli de
sèsam
9c oli de gira-sol
9c sèsam
blanc torrat
150ml aigua
*Jo he
utilitzat tamari
Preparació:
Escalivem
les asbargínyies al forn.
Una vegada
cuites les pelem i les fem a tires.
Per a fer la
vinagreta barregem l’aigua, lo dashi en pols i lo miso i ho batem en lo túrmix.
Afegim lo
tamari, l’oli de sèsam i l’oli de gira-sol. Acabem de fer la vinagreta.
Amanim les
asbargínyies amb la vinagreta de miso i les dixem templar.
A l’hora de
servir hi tirem lo sèsam per damunt.
Es una buena receta para poner en práctica. ¡Buena elección!
ResponEliminaBss
Elena
Hola. Qué fácil y sana la receta que nos has enseñado .Muchísimas gracias. Un acierto.
ResponEliminaPues muy rico y nada complicado. Al principio creo que a todos nos dio la sensación de no poder hacer una receta del Chef pero estoy viendo que nos las hemos buscado muy bien.
ResponEliminaBesotes y nos vemos en la próxima.
Una recepta super bona i super sana també
ResponEliminaUna abraçada
Rosa
yo no soy de la berenjena , pero tiene una pinta fabulosa
ResponEliminapetons
A mí las berenjenas me gustan, creo, que de cualquier forma, así que éstas, con la vinagreta de miso ¡me están apeteciendo!
ResponEliminaB7ssss
No podía dejar pasar una receta con mi ingrediente favorito... las berenjenas y con este adobo oriental me encantan. Buena elección!
ResponEliminaOh!!! M'encantes les albergínies i fetes així, amb aquest gust tan oriental són boníssimes! Jo també tinc el llibre i aquesta és una de les receptes que fa temps que faig. Estàn realment bones!
ResponEliminaUna elecció fantàstica!
Un petó
Blanca
ummmm m'encanta la teva proposta, han d'estar de pel.lícula!!
ResponEliminaun petó
Quina pinta tenen, han d'estar mmmmmmmmm 😋😋😋
ResponEliminaPtnts
Glòria
Tiene que estar fantástica. Me la apunto. Un beso
ResponEliminaSeguro que están muy ricas las berenjenas asi preparadas.besinos
ResponElimina