5/12/16

Calamars a la cervesa



Lo repte d’aquest mes de Cooking de Chef mos porta als germans Torres. Com que no sóc molt de tele, no los coneixia. Tot i això ha estat una grata sorpresa i m’ha costat molt triar un dels seus plats. N’he dixat uns quants per a properes ocasions i m’he decantat per fer aquests calamars a la cervesa acompanyats d’arròs integral. Aquí podeu vore lo vídeo de la recepta.
 

A casa ha agradat molt, a vore vatros que me contareu...



Ingredients:
6 calamars grans (o 10 de menuts)
200ml cervesa rossa
150g arròs integral
1 ceba
4 primentons del piquillo cuits
4 dents d’all
1 rama de romer
1 rama de timó
500ml aigua
1 tros de gingebre
2c tamari

Preparació:
Posem a coure l’arròs amb una dents d’all i la rama de timó. 


Piquem la resta d’all i la ceba i ho posem a sofregir juntament amb lo tros de gingebre pelat.


Netegem los calamars i tallem les potes a trossets. Fem tallets al cos i ho reservem lo cos.
Afegim lo tamari, les potes i la cervesa al sofregit. Ho dixem coure una estona. 
 

Després ho colem i dixem reduir la salsa.
Tallem los piquillos a trossets i afegim a l’arròs. 


També traiem lo gingebre i afegim la ceba i les potes a l’arròs quan aquest estigue casi cuit.
Una vegada l’arròs estigue fet, fem los calamars a la planxa volta i volta per a que queden ben tendres.


Servim l’arròs en los calamars al damunt.


Li tirem salsa al gust per damunt i bon profit!



17 comentaris:

  1. yuummy yummy tiene pinta de ser muy rico, me da ganas de comer ahora, aunque es tiempo de desayuno todavia jeje. Enhorbuena

    ResponElimina
  2. mmmm que rico este arroz! Me encantan los calamares. Besos

    ResponElimina
  3. Ayyy madre, pero porqué no ví yo ésta receta!! Me encanta!1 Es un plato fácil de hacer y delicioso. Besos!!

    ResponElimina
  4. Calamares siempre ricos y estos tienen pintaza :)

    ResponElimina
  5. Mmmm amb cervesa! que bons que han de quedar!

    ResponElimina
  6. Un plato boníssim!
    Moltes mercès per participar
    petons
    Aisha

    ResponElimina
  7. sempre bons els calamars.M'ha agradat molt aquesta recepta
    Una abraçada
    Rosa

    ResponElimina
  8. Una receta fácil y bien sana, lo tiene todo.
    Bss

    ResponElimina
  9. Quina bona pinta!! Amb aquesta col.lecció d´ingredients has aconsseguit un plat genial. M´agrada!!! Petons,

    ResponElimina
  10. Deuen ser molt bons. Els calamars tenen una pinta estupenda i l'arròs ha quedat genial. Un gran plat, sens dubte!

    ResponElimina
  11. Molt bona pinta aquests calamarcets! M'agraden molt els calamars en totes les seves versions: farcits, en tinta, arrebossats, saltats amb all i julivert i així amb aquest arrosset es veuen deliciosos!
    Un petó

    Blanca

    ResponElimina
  12. que bons i quin plat més complert! m'encanta la teva tria!! un petonet!!

    ResponElimina
  13. Jo tampoc els coneixia massa i no paren de sorprendre'm!! que bons aquests calamars!

    ResponElimina
  14. Cristina,
    M'agraden molt els calamars i aquesta recepta es genial.
    Ens trovem la propere.
    Petons

    ResponElimina
  15. A mi també m'ha servit aquest repte per conèixe'ls! M'agrada molt la recepta que has triat! Els calamars m'encanten!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  16. Saludable y deliciosa receta, con ese toque de cerveza se ven muy ricos, gran elección ^_^
    besos

    ResponElimina