Lo repte d’aquest
mes de Cooking de Chef mos porta als germans Torres. Com que no sóc molt de
tele, no los coneixia. Tot i això ha estat una grata sorpresa i m’ha costat
molt triar un dels seus plats. N’he dixat uns quants per a properes ocasions i
m’he decantat per fer aquests calamars a la cervesa acompanyats d’arròs
integral. Aquí podeu vore lo vídeo de la recepta.
A casa ha
agradat molt, a vore vatros que me contareu...
Ingredients:
6 calamars
grans (o 10 de menuts)
200ml cervesa
rossa
150g arròs
integral
1 ceba
4 primentons
del piquillo cuits
4 dents d’all
1 rama de
romer
1 rama de
timó
500ml aigua
1 tros de
gingebre
2c tamari
Preparació:
Posem a
coure l’arròs amb una dents d’all i la rama de timó.
Piquem la
resta d’all i la ceba i ho posem a sofregir juntament amb lo tros de gingebre
pelat.
Netegem los calamars
i tallem les potes a trossets. Fem tallets al cos i ho reservem lo cos.
Afegim lo
tamari, les potes i la cervesa al sofregit. Ho dixem coure una estona.
Després ho
colem i dixem reduir la salsa.
Tallem los
piquillos a trossets i afegim a l’arròs.
També traiem lo gingebre i afegim la
ceba i les potes a l’arròs quan aquest estigue casi cuit.
Una vegada l’arròs
estigue fet, fem los calamars a la planxa volta i volta per a que queden ben
tendres.
Servim l’arròs
en los calamars al damunt.
Li tirem
salsa al gust per damunt i bon profit!
yuummy yummy tiene pinta de ser muy rico, me da ganas de comer ahora, aunque es tiempo de desayuno todavia jeje. Enhorbuena
ResponEliminammmm que rico este arroz! Me encantan los calamares. Besos
ResponEliminaAyyy madre, pero porqué no ví yo ésta receta!! Me encanta!1 Es un plato fácil de hacer y delicioso. Besos!!
ResponEliminaCalamares siempre ricos y estos tienen pintaza :)
ResponEliminaTienen que estar buenísimos, te han quedado estupendos
ResponEliminaMmmm amb cervesa! que bons que han de quedar!
ResponEliminaUn plato boníssim!
ResponEliminaMoltes mercès per participar
petons
Aisha
sempre bons els calamars.M'ha agradat molt aquesta recepta
ResponEliminaUna abraçada
Rosa
Una receta fácil y bien sana, lo tiene todo.
ResponEliminaBss
Quina bona pinta!! Amb aquesta col.lecció d´ingredients has aconsseguit un plat genial. M´agrada!!! Petons,
ResponEliminaDeuen ser molt bons. Els calamars tenen una pinta estupenda i l'arròs ha quedat genial. Un gran plat, sens dubte!
ResponEliminaMolt bona pinta aquests calamarcets! M'agraden molt els calamars en totes les seves versions: farcits, en tinta, arrebossats, saltats amb all i julivert i així amb aquest arrosset es veuen deliciosos!
ResponEliminaUn petó
Blanca
que bons i quin plat més complert! m'encanta la teva tria!! un petonet!!
ResponEliminaJo tampoc els coneixia massa i no paren de sorprendre'm!! que bons aquests calamars!
ResponEliminaCristina,
ResponEliminaM'agraden molt els calamars i aquesta recepta es genial.
Ens trovem la propere.
Petons
A mi també m'ha servit aquest repte per conèixe'ls! M'agrada molt la recepta que has triat! Els calamars m'encanten!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Saludable y deliciosa receta, con ese toque de cerveza se ven muy ricos, gran elección ^_^
ResponEliminabesos