Pernil d’ànec
Pernil salat
Formatge d’untar
(normal i d’all amb julivert)
Torradetes
Confitura de ceba
Necessitarem un motlle. Jo utilitzo una glaçonera de silicona, a part de fer glaçons, fem també bombons, gelatines, dolços...
Preparació:
Posem lo pernil
al motlle que vulguem utilitzar. La quantitat de pernil depèn del número de bombons
que se vulguen fer.
Farcim lo pernil
en lo formatge. Podem farcir cada pernil en un formatge diferent. Ho tanquem i
ho posem a la nevera tota la nit.
A l’hora de
servir ho posem damunt d’una torradeta i al damunt una mica de confitura de
ceba.
Qué xules aquestes minicúpules!!! M'encanten!
ResponEliminaMolt bons amb pernil d'anec, jo els hi posaria una mica de figues seques talladetes i tófona, no? Amb l'anec queda molt bé! Un petó Cristina!
ResponEliminaLes receptes que m'agraden
Segur que quedarien molt bons! Gràcies!
Elimina