Avui he provat
una recepta que va publicar la Rosa Maria
al seu blog (elplatdeldia.blogspot.com), i la veritat és que ha quedat molt bo.
Moltes gràcies per compartir la recepta!
Ingredients:
500g farina de
força
10g llevadura
10g sal
350g aigua
150g aulives
negres
Preparació:
Barregem a un bol
la farina, la llevadura, la sal i l’aigua. Pastem fins obtenir una massa i ho
dixem reposar 10 minuts.
Mentrestant anem
tallant les aulives negres a trossets.
Precalentem lo
forn a 230º.
Tornem a amassar
la pasta i la dixem reposar 10 minuts. A continuació aboquem les aulives i
tornem a amassar. Ho tapem en un drap i dixem reposar fins que doble lo volum.
Fem boles de la
massa obtinguda i les anem estenent. Fem un tal longitudinal gros i després
tres de petits a cada costat.
Ho posem damunt
d’una llanda de forn en paper vegetal i ho coem uns 10 minuts. Quan ho posem al
forn tirem un parell de glaçons per a que face vapor.
Quan estiguen
cuites, les dixem gelar damunt d’una reixa i ja podrem minjar. Boníssimes!!!
Tant la Rosa Maria com tu sou dos artistes fent pa! Una abraçada!
ResponEliminaHola, queden bones oi? Ara pots anar variant el farcit o sense res. T'han quedat molt bé
ResponEliminaQuina bona pinta! m'agrada fer pa a casa encara que no ho faig tan sovint com voldria... aquest amb olives negres fa molt goig!
ResponEliminales olives queden genials al pa!!!! moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponElimina