Ingredients:
1 pit de
pollastre sancer
1 ceba
16 oblees
1 ou
Sèsam
Madras curry
Sal
Oli
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem la ceba a trossets ben menuts i la posem a sofregir. Salem.
Tallem lo pit de
pollastre a trossets menuts, lo salem, li afegim lo curry i ho sofregim en la
ceba.
Quan estigue
cuit, farcim les oblees en lo pollastre. I li donem forma.
Pintem les
crestes en ou, decorem amb sèsam i coem al forn màxim entre 5 i 10 minuts
(depenent del forn).
Se poden minjar
gelades o calentes.
Cristina aquestes crestes t'han quedat molt i molt bé! A mi sempre em queda un tancament una mica barroer, però les teves semblen llunes menguants! I el farcit deliciós!
ResponElimina... tinc tots els ingredients d'aquesta recepta... quin perill! perquè aquestes crestes han d'estar tremendes!!
ResponEliminaTambé les tinc publicades al blog, Cristina! Van ser tot un èxit que algun dia repetiré. Boníssim, el curry!
ResponElimina