23/5/13

Coc de xocolata



Ingredients:

100g cacau en pols
4 ous
1 iogurt
200g sucre morè
200g de kamut (farina de blat egipci)
1 mida de iogurt d’oli d’auliva
20g llevadura
70g xocolata blanca
Cacaus arrebossats de xocolata per decorar
Mantega (per untar lo motlle)

Preparació:

Barregem los rovells d’ou en lo sucre, lo iogurt, l’oli, la llevadura i la farina.


Afegim lo cacau en pols i remenem bé.
 


Muntem les clares a punt de neu i anem remenant poc a poc. Ho afegim a la resta d’ingredients.


Untem lo motlle amb mantega i afegim la massa.


Ho posem a coure al forn uns 25 minuts a 200º.

Quan estigue cuit, lo dixem gelar i després desmotllem.


Desfem la xocolata blanca al bany maria i decorem lo coc com natros vulguem. Decorem en uns cacaus arrebossats de xocolata i a minjar! 

 


Opcionalment també el podeu farcir de melmelada del gust que més vos agrade, més xocolata, crema, nata... en la varietat està lo gust!

2 comentaris:

  1. Ep, que bo!! Sembla que rigui i tot! ha ha ha. petonets, Cristina.

    ResponElimina
  2. Hola Cristina,

    Acabo de descobrir el teu blog i m'ha agradat molt. Aquest coc de xocolata té molt bona pinta i sembla accessible de fer.

    Em faig seguidora teva per estar al dia de les teves publicacions.

    Felicitats i una abraçada,

    Janet
    dinerssigracies.blogspot.com

    ResponElimina