Ingredients:
100g cacau en
pols
4 ous
1 iogurt
200g sucre morè
200g de kamut
(farina de blat egipci)
1 mida de iogurt
d’oli d’auliva
20g llevadura
70g xocolata
blanca
Cacaus
arrebossats de xocolata per decorar
Mantega (per
untar lo motlle)
Preparació:
Barregem los
rovells d’ou en lo sucre, lo iogurt, l’oli, la llevadura i la farina.
Afegim lo cacau
en pols i remenem bé.
Muntem les clares
a punt de neu i anem remenant poc a poc. Ho afegim a la resta d’ingredients.
Untem lo motlle
amb mantega i afegim la massa.
Ho posem a coure
al forn uns 25 minuts a 200º.
Quan estigue
cuit, lo dixem gelar i després desmotllem.
Desfem la
xocolata blanca al bany maria i decorem lo coc com natros vulguem. Decorem en
uns cacaus arrebossats de xocolata i a minjar!
Opcionalment
també el podeu farcir de melmelada del gust que més vos agrade, més xocolata,
crema, nata... en la varietat està lo gust!
Ep, que bo!! Sembla que rigui i tot! ha ha ha. petonets, Cristina.
ResponEliminaHola Cristina,
ResponEliminaAcabo de descobrir el teu blog i m'ha agradat molt. Aquest coc de xocolata té molt bona pinta i sembla accessible de fer.
Em faig seguidora teva per estar al dia de les teves publicacions.
Felicitats i una abraçada,
Janet
dinerssigracies.blogspot.com