24/5/13

Bombons de pernil i formatge




Ingredients:

Pernil d’ànec
Pernil salat
Formatge d’untar (normal i d’all amb julivert)
Torradetes
Confitura de ceba

Necessitarem un motlle. Jo utilitzo una glaçonera de silicona, a part de fer glaçons, fem també bombons, gelatines, dolços...

Preparació:

Posem lo pernil al motlle que vulguem utilitzar. La quantitat de pernil depèn del número de bombons que se vulguen fer.


Farcim lo pernil en lo formatge. Podem farcir cada pernil en un formatge diferent. Ho tanquem i ho posem a la nevera tota la nit.


A l’hora de servir ho posem damunt d’una torradeta i al damunt una mica de confitura de ceba.



3 comentaris:

  1. Qué xules aquestes minicúpules!!! M'encanten!

    ResponElimina
  2. Molt bons amb pernil d'anec, jo els hi posaria una mica de figues seques talladetes i tófona, no? Amb l'anec queda molt bé! Un petó Cristina!

    Les receptes que m'agraden

    ResponElimina