Per al repte d'aquest mes de Cooking the Chef, una recepta amb tocs orientals.
Ching-He Huang, una cuinera que ja fa temps coneixia, no per haver-la vist aquí, sinó a d'Anglaterra. Avui vos porto una versió d'una de les seues receptes del llibre: Eat Clean. De moment només en anglès, però 100% recomanable.
Ja me contareu si proveu de fer els rolls!
Ingredients:
125g arròs
integral
300ml aigua
gelada
2c gingebre
macerat (jo no n’he trobat i no n’he posat)
2 fulles
alga nori
¼ alvocat
Sèsam blanc
Sèsam negre
Per a
macerar la pastanaga:
¼ de
pastanaga gran tallada a tires fines
¼ c mirin
1 polsim de
sucre morè
1 polsim de
sal
Per a la
truita:
2 ous
Sal
Pebre blanc
Oli de coco
(si no ne teniu, qualsevol altre oli vos servirà)
Preparació:
Barregem los ingredients en la pastanaga i ho dixem
macerar a la nevera durant 20 min.
Mentrestant,
coem l’arròs integral a l’arrossera (sinó en teniu, el bulliu a l’olla). Abans
de coure’l però, renteu-lo bé. Els japonesos sempre diuen que s’ha de rentar set
vegades.
Quan estigue
l’arròs cuit el traiem i lo posem a un plat per a que se gele.
Fem la
truita batent bé los ous i tirant-li sal i pebre blanc al gust. Tirem un xorro
d’oli a la paella i quan estigue calent tirem los ous batuts. Dixem coure bé la
truita fineta i després l’anem enrotllant, fins que quede com un xurro, com si
vulguessem fer un Struddle però sense res a dins.
Preparem l’alga
nori. Com que és molt gran i mos quedarien uns rolls enormes, tallem l’alga en
4 quadrats.
Al damunt hi
posem l’arròs, la pastanaga, l’alvocat, la truita i ho empolvorarem en sèsam
blanc i negre. A continuació li donem la forma i los anem dixant a un plat.
Quan los tinguem tot fet, los servim acompanyats
de tamari o d’aquella salsa que mes vos agrade.
Una bona
sopeta de miso també és molt recomanable!
un plat re-preciós!! es veu fantàstic i fa venir ganes d'agafar-ne un...enhorabona, petons!!
ResponEliminaSegur que és boníssim!!!
ResponEliminaPetons
Que bo! I sembla facil de fer. Petons
ResponEliminauna buena receta seguro que estaba riquisimo. besos.
ResponEliminaQuina bona pinta que té!! Sé que no es suhi, però ho sembla. Petons.
ResponEliminaUna recepta boníssima! M'encanta i tinc que testar-la.
ResponEliminaMoltes mercès per participar
petons
¡Que bonitos quedan! Y seguro que están ricos-ricos.
ResponEliminaBss
Elena