Ahir vam tenir lo plaer de tornar a visitar lo Tràngol a Benicarló dins de la XXIII Festa de la Carxofa.
Tràngol és un restaurant familiar que aposta per productes de la zona i la seua cuina és espectacular. Així que si passeu per Benicarló no vol podeu perdre!
Fan menú diari, carta i també tenen altres opcions de menús de temporada com és lo de la carxofa o lo del peix i lo polp o bé podeu fer lo seu menú degustació, lo del arròs (los seus arossos són espectaculars!), lo del marics, de tapes.... no von cansareu de provar-los.
Lo menú d'enguany de la carxofa, tot elaborat amb carxofes ecològiques de collita pròpia, seguia les escenes que vos presento a continuació:
APERITIU
Xupa-xups de poma, xocolate blanc i pistatxo. Bombó de foie.
ESCENA 1: TRAMPA A L'ULL
Capuccino de carxofa, escuma d'abadejo, sal negra i trufa del Maestrat.
Molt suau i bo.
ESCENA 2: GEOLOGIA DE LA CARXOFA
Falla de parfait de foie, làmines de carxof i almívar de fruites. Guart terrós amb xips de carxofa, neu de formatge de cabra, pols d'oli de romer i esferificació de vermut Miró.
Tothom va trobar molt bo aquest plat.
ESCENA 3: EN AIGÜES MARINES
Amanida ben marienra amb salmó marinat amb soja i gamba confitada, brots frescos, fonoll marí, carxofes confitades, còctel de mostassa i vinagreta de citronella, mango, tomaca i ous de pesto.
Fresca i lleugera per continuar amb un plat més contundent.
ESCENA 4: A PARTIR D'UN GUISAT... EL NOSTRE ARRÒS
Arròs "Mar i Horta": sepionet de punxa, carxofes, caldo de galeres, wakame i escència de mar, plàcton marí.
Un arròs potent, amb un gust intens que va fer escurar lo plat de tots los comensals.
ESCENA 5:FUSIÓ AMB ORIENT MITJÀ
Kebab de corder del Maestrat desossat i cuit molt lentament amb carxofes rostides i raïm.
Molt tendre, per repetir.
ESCENA 6: PREPOSTRE
Croqueta cruixent i melosa d'almívar de carxofa a l'estil morellà.
Diferent i sorprenent.
ESCENA 7: DEL PASSAT AL PRESENT... I DEL SALAT AL DOLÇ
Sopa lleugera de carxofa amb bescuit de rosqueta caramelitzada i sorbet de cremós de romer.
Lo cremós de romer donava un toc molt frec al postre.
Tot regat amb un vi blanc D.O. Terra Alta. Ilercavònia.
Fantàstic.
Cafés i licors.
Lo preu del menú, 27 euros (begua a banda).
També dir que si teniu alguna intolerància o al·lèrgia us poden adaptar los plats segons les necessitats.
I si vos decidu per la carta no dixeu de provar les croquetes negres de marics, los ous amb boletus i trufa blanca, qualsevol arròs o los mollets farcits de pernil ibèric. Ah! I pregunteu pel peix del dia.
Ja me contareu!
Tràngol és un restaurant familiar que aposta per productes de la zona i la seua cuina és espectacular. Així que si passeu per Benicarló no vol podeu perdre!
Fan menú diari, carta i també tenen altres opcions de menús de temporada com és lo de la carxofa o lo del peix i lo polp o bé podeu fer lo seu menú degustació, lo del arròs (los seus arossos són espectaculars!), lo del marics, de tapes.... no von cansareu de provar-los.
Lo menú d'enguany de la carxofa, tot elaborat amb carxofes ecològiques de collita pròpia, seguia les escenes que vos presento a continuació:
APERITIU
Xupa-xups de poma, xocolate blanc i pistatxo. Bombó de foie.
ESCENA 1: TRAMPA A L'ULL
Capuccino de carxofa, escuma d'abadejo, sal negra i trufa del Maestrat.
Molt suau i bo.
ESCENA 2: GEOLOGIA DE LA CARXOFA
Falla de parfait de foie, làmines de carxof i almívar de fruites. Guart terrós amb xips de carxofa, neu de formatge de cabra, pols d'oli de romer i esferificació de vermut Miró.
Tothom va trobar molt bo aquest plat.
ESCENA 3: EN AIGÜES MARINES
Amanida ben marienra amb salmó marinat amb soja i gamba confitada, brots frescos, fonoll marí, carxofes confitades, còctel de mostassa i vinagreta de citronella, mango, tomaca i ous de pesto.
Fresca i lleugera per continuar amb un plat més contundent.
ESCENA 4: A PARTIR D'UN GUISAT... EL NOSTRE ARRÒS
Arròs "Mar i Horta": sepionet de punxa, carxofes, caldo de galeres, wakame i escència de mar, plàcton marí.
Un arròs potent, amb un gust intens que va fer escurar lo plat de tots los comensals.
ESCENA 5:FUSIÓ AMB ORIENT MITJÀ
Kebab de corder del Maestrat desossat i cuit molt lentament amb carxofes rostides i raïm.
Molt tendre, per repetir.
ESCENA 6: PREPOSTRE
Croqueta cruixent i melosa d'almívar de carxofa a l'estil morellà.
Diferent i sorprenent.
ESCENA 7: DEL PASSAT AL PRESENT... I DEL SALAT AL DOLÇ
Sopa lleugera de carxofa amb bescuit de rosqueta caramelitzada i sorbet de cremós de romer.
Lo cremós de romer donava un toc molt frec al postre.
Tot regat amb un vi blanc D.O. Terra Alta. Ilercavònia.
Fantàstic.
Cafés i licors.
Lo preu del menú, 27 euros (begua a banda).
També dir que si teniu alguna intolerància o al·lèrgia us poden adaptar los plats segons les necessitats.
I si vos decidu per la carta no dixeu de provar les croquetes negres de marics, los ous amb boletus i trufa blanca, qualsevol arròs o los mollets farcits de pernil ibèric. Ah! I pregunteu pel peix del dia.
Ja me contareu!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada