Amb aquesta recepta torno a participar aquest mes al repte de cuina italiana.
La recepta d'avui són un panets de ricotta que queden molt bons. Idelas per a esmorzar o berenar.
Ingredients:
Per a la
pasta,
400g di
farina di grano
160g di
ricotta
30g di
lievito di birra
Un cucchiaio
di zucchero
30g di burro
(jo ho he substituït per oli d’auliva)
Un uovo
Un cucchiaino
di sale
Per a la
cottura,
Un uovo,
sbattuto, per lucidare il pane
Preparació:
A un bol posem
la farina, la llevadura, lo ricotta, lo sucre, la sal i l’oli.
Ho barregem
bé fins aconseguir una massa.
Dixem
reposar la massa tapada en un drap durant 20 minuts com a mínim.
Precalentem lo
forn.
Tornem a amassar-ho
i després ho dividim en porcions de la mida que vulgueu fer los panets.
Fem boletes
i donem la forma als panets.
Los posem a
una llanda de forn en un paper vegetal. Los fem un tall al damunt i los untem
en ou.
Los posem a
coure al forn a200º fins que veiguem que se comencen a dorar.
Les traiem,
dixem gelar i a minjar!
Los podeu
farcir tant de coses salades com dolces, tot los hi va bé! ;)
Que bien te han quedado! Estan muy ricos verdad? Un besito y gracias
ResponEliminaPero que chulos te han quedado, son de bocadito, vamos una pulguita de lo mas apetitosa!! Bs.
ResponEliminaQuina molla més espectacular! I la mida la trobo perfecte per fer un deliciós mos a mitja tarda o de bon matí!Una abraçada!
ResponEliminaSon unos panes deliciosos ¿a que si? y te han salido muchisimos!!
ResponEliminaBesos
Nieves