3/3/16

Pane di ricotta * Itàlia


Amb aquesta recepta torno a participar aquest mes al repte de cuina italiana. 



La recepta d'avui són un panets de ricotta que queden molt bons. Idelas per a esmorzar o berenar.

http://elcajondesastredemaggie.blogspot.com.es/p/bueno-bueno.html

Ingredients:
Per a la pasta,
400g di farina di grano
160g di ricotta
30g di lievito di birra
Un cucchiaio di zucchero
30g di burro (jo ho he substituït per oli d’auliva)
Un uovo
Un cucchiaino di sale
Per a la cottura,
Un uovo, sbattuto, per lucidare il pane

Preparació:
A un bol posem la farina, la llevadura, lo ricotta, lo sucre, la sal i l’oli.


Ho barregem bé fins aconseguir una massa.


Dixem reposar la massa tapada en un drap durant 20 minuts com a mínim.
Precalentem lo forn.
Tornem a amassar-ho i després ho dividim en porcions de la mida que vulgueu fer los panets.
Fem boletes i donem la forma als panets.


Los posem a una llanda de forn en un paper vegetal. Los fem un tall al damunt i los untem en ou.


Los posem a coure al forn a200º fins que veiguem que se comencen a dorar.


Les traiem, dixem gelar i a minjar!
Los podeu farcir tant de coses salades com dolces, tot los hi va bé! ;)







4 comentaris:

  1. Que bien te han quedado! Estan muy ricos verdad? Un besito y gracias

    ResponElimina
  2. Pero que chulos te han quedado, son de bocadito, vamos una pulguita de lo mas apetitosa!! Bs.

    ResponElimina
  3. Quina molla més espectacular! I la mida la trobo perfecte per fer un deliciós mos a mitja tarda o de bon matí!Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Son unos panes deliciosos ¿a que si? y te han salido muchisimos!!
    Besos
    Nieves

    ResponElimina