5/3/16

Japanese hand rolls * Japó




Per al repte d'aquest mes de Cooking the Chef, una recepta amb tocs orientals.


Ching-He Huang, una cuinera que ja fa temps coneixia, no per haver-la vist aquí, sinó a d'Anglaterra. Avui vos porto una versió d'una de les seues receptes del llibre: Eat Clean. De moment només en anglès, però 100% recomanable.


Ja me contareu si proveu de fer els rolls!


Ingredients:
125g arròs integral
300ml aigua gelada
2c gingebre macerat (jo no n’he trobat i no n’he posat)
2 fulles alga nori
¼ alvocat
Sèsam blanc
Sèsam negre

Per a macerar la pastanaga:
¼ de pastanaga gran tallada a tires fines
¼ c mirin
1 polsim de sucre morè
1 polsim de sal

Per a la truita:
2 ous
Sal
Pebre blanc
Oli de coco (si no ne teniu, qualsevol altre oli vos servirà)

Preparació:
Barregem  los ingredients en la pastanaga i ho dixem macerar a la nevera durant 20 min.
Mentrestant, coem l’arròs integral a l’arrossera (sinó en teniu, el bulliu a l’olla). Abans de coure’l però, renteu-lo bé. Els japonesos sempre diuen que s’ha de rentar set vegades.
Quan estigue l’arròs cuit el traiem i lo posem a un plat per a que se gele.


Fem la truita batent bé los ous i tirant-li sal i pebre blanc al gust. Tirem un xorro d’oli a la paella i quan estigue calent tirem los ous batuts. Dixem coure bé la truita fineta i després l’anem enrotllant, fins que quede com un xurro, com si vulguessem fer un Struddle però sense res a dins.
Preparem l’alga nori. Com que és molt gran i mos quedarien uns rolls enormes, tallem l’alga en 4 quadrats. 


Al damunt hi posem l’arròs, la pastanaga, l’alvocat, la truita i ho empolvorarem en sèsam blanc i negre. A continuació li donem la forma i los anem dixant a un plat.



Quan  los tinguem tot fet, los servim acompanyats de tamari o d’aquella salsa que mes vos agrade.


Una bona sopeta de miso també és molt recomanable!


7 comentaris:

  1. un plat re-preciós!! es veu fantàstic i fa venir ganes d'agafar-ne un...enhorabona, petons!!

    ResponElimina
  2. Que bo! I sembla facil de fer. Petons

    ResponElimina
  3. una buena receta seguro que estaba riquisimo. besos.

    ResponElimina
  4. Quina bona pinta que té!! Sé que no es suhi, però ho sembla. Petons.

    ResponElimina
  5. Una recepta boníssima! M'encanta i tinc que testar-la.
    Moltes mercès per participar
    petons

    ResponElimina
  6. ¡Que bonitos quedan! Y seguro que están ricos-ricos.

    Bss

    Elena

    ResponElimina