7/1/19

Un llibre, una recepta (13). Cebes roges amb salsa d’anous



Aquest mes tornem a anar acompanyats (vegeu aquí l’anterior) de la mà de Yotam Ottolenghi amb lo seu llibre Exuberancia. La vibrante cocina vegetariana a través d’Un llibre, una recepta. Si algun dia teniu la oportunitat de tenir-lo entre les mans no caldrà paraules, les imatges per si soles vos faran venir gana. I si prepareu alguna de les seues receptes, les gaudireu en los 5 sentits.


Si vos animeu a participar, només cal que m'envieu un correu a: cuinemcuinem@gmail.com

Paula s’ha animat i mos ha preparat una Amanida d’arròs  amb fruits secs i guindes. Un bon plat, entrant o acompanyament.



I aquí la recepta d’aquestes fantàstiques cebes.

Ingredients:
4 cebes roges mitjanes
Oli d’auliva
20g ruca
15g fulles julivert
60g formatge de cabra tendre
Sal
Pebre negre
Per a la salsa:
65g anous pelades
1pesteta sense llavors
1 dent d’all
3C vinagre
1C oli d’auliva

Preparació:
Precalentem lo forn a 220º.
Pelem les cebes i les tallem en rodanxes d’uns 2cm. Les posem damunt d’una llanda de forn amb paper vegetal.


Les pintem amb oli d’auliva.


Salpebrem.


Les coem uns 40 minuts finque estiguen cuites i agafem un color doradet.


Les dixem reposar per a que se gelen una mica.
Fem la salsa al morter tot picant les anous, la pesteta i la dent d’all. Després afegim lo vinagre i l’oli d’auliva.



Servim les cebes amb la ruca, lo formatge de cabra i la salsa d’anous per damunt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada