12/11/22

Asbargínyies amb anxoves i orenga

 


Un dels meus cuiners preferits és Yotam Ottolenghi. M’encanta com treballa les verdures i les combinacions d’espècies i sabors que los hi aporta. La recepta d’avui és del seu llibre Simple.

 

Ingredients:

4 asbargínyies

20g de filets d’anxova

100ml oli d’auliva

1C vinagre blanc (jo he utilitzat de maçana)

1 dent d’all

1C fulles d’orenga

5g fulles de julivert

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 220º.

Netegem i tallem les asbargínyies a rodanxes d’uns 2cm.

Les posem a un bol amb ½c de sal. Barregem bé.

Les posem a una llanda de forn i les pintem amb oli d’auliva per les dues cares. Les coem al forn uns 35 minuts fins que veiguem que estan cuites i doradetes.



Escorrem les anxoves i les trinxem en un ganivet.

Pelem la dent d’all i la trinxem.

A un bol barregem les anxoves, la dent d’all, vinagre, oli d’auliva amb una mica de pebre i sal al gust.

Servim les asbargínyies amb la salsa per damunt i l’orenga i lo julivert trinxat.

I aquí teniu una altra recepta fantàstica d’aquest llibre: Tofu ibajoques amb salsa chraimeh.

 

Vos agrada Ottolenghi?

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada