Un dels meus cuiners preferits és Yotam Ottolenghi. M’encanta com treballa les verdures i les combinacions d’espècies i sabors que los hi aporta. La recepta d’avui és del seu llibre Simple.
Ingredients:
4 asbargínyies
20g de filets d’anxova
100ml oli d’auliva
1C vinagre blanc (jo he utilitzat de maçana)
1 dent d’all
1C fulles d’orenga
5g fulles de julivert
Sal
Pebre negre
Preparació:
Precalentem lo forn a 220º.
Netegem i tallem les asbargínyies a rodanxes d’uns 2cm.
Les posem a un bol amb ½c de sal. Barregem bé.
Les posem a una llanda de forn i les pintem amb oli d’auliva per les
dues cares. Les coem al forn uns 35 minuts fins que veiguem que estan cuites i
doradetes.
Escorrem les anxoves i les trinxem en un ganivet.
Pelem la dent d’all i la trinxem.
A un bol barregem les anxoves, la dent d’all, vinagre, oli d’auliva amb una mica de pebre i sal al gust.
Servim les asbargínyies amb la salsa per damunt i l’orenga i lo julivert trinxat.
I aquí teniu una altra recepta fantàstica d’aquest llibre: Tofu ibajoques amb salsa chraimeh.
Vos agrada Ottolenghi?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada