Avui vos porto un llibre que fa anys que tenim i que segur que molts de vatros també lo tindreu per casa: La pasta clasica de Giuliano Hazan. Aquí trobareu les receptes de tota la vida de pasta, com fer la pasta, com se diu cadascuna, com cuinar-la... és un llibre ben complet en unes receptes boníssimes.
I com que
anem amb receptes clàssiques, quina millor que una boscaiola feta amb pasta
sense gluten. Per a aquesta recepta podeu utilitzar la pasta que més vos agrade,
sempre millor que tingue alguna cavitat o ranuretes per a que s’impregne bé de
salsa.
Ingredients:
320g penne
zitti rigate sense gluten
30g ceps
deshidratats
350g
xampinyons
250g tomaca
en conserva
1 dent d’all
1C julivert
picat
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Parmesà
Preparació:
Hidratem los
ceps amb 250ml d’aigua tèbia uns 20 minuts.
Los escorrem
bé i tallem a trossets.
Colem l’aigua
i la reservem.
Pelem i
trinxem la dent d’all. Posem un xorro d’oli a la cassola i la dorem. Afegim lo
julivert.
Netegem los
xampinyons i los tallem a làmines o a trossets. Los afegim a la paella i saltegem.
A continuació
afegim los ceps i cuinem fins que s’evapore tota l’aigua que solten los bolets.
Tallem les tomaques a daus i ho afegim al sofregit. Salpebrem.
Mentrestant bullim
la pasta segons les instruccions de cocció.
Servim i si vos ve de gust, li poseu parmesà ratllat al damunt.
Quina és la
pasta que més vos agrada?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada