23/2/25

Banana Bread

 


Avui amb el repte #InternationalDay hem gaudit d’una recepta ben bona per a compartir amb tot ala família, el Banana Bread. Tot i el títol, jo no he utilitzat bananes, si no plàtans, més menuts i per a natros, més gustosos i de proximitat.

La recepta d’avui, sense gluten ni làctics, per a que tothom ne pugue minjar.

Ingredients:

150g farina de quinoa

150g farina d’arròs integral

2 plàtans ben madurs

3 ous

½ tassa oli d’auliva

1C espècies per a galetes (canyella, nou moscada, cardamom, gingebre)

½ tassa suc de massana

8g llevadura

10 anous

 

Preparació:

Barregem los ingredients secs a un bol.

Pelem 2 plàtans i els aixafem amb la forquilla. Guardarem l’altre per  posar-lo damunt.

Després posem tots los ingredients humits a un bol i ho barregem bé.

Barregem poc a poc los ingredients dels dols bols fins obtenir una massa.

Trenquem les anous, les fem a trossets i afegim a la massa.


Posem a un motlle paper vegetal i hi aboquem la massa. Pelem l’altre plàtan, lo tallem per la meitat i lo posem al damunt.

Coem al forn a 180º durant 40 minuts. Dixem gelar i ja lo podrem minjar.

Com que queda un pa humit pel tipus de farina utilitzada, vos recomano que lo que no mingeu lo poseu a la nevera o bé el congeleu en porcions.

Bon profit!

Ah! I si voleu vore altres Banana Bread que segur us faran salivar, visiteu: RetoInternationaDay.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada