Avui amb el repte #InternationalDay hem gaudit d’una recepta ben bona per a compartir amb tot ala família, el Banana Bread. Tot i el títol, jo no he utilitzat bananes, si no plàtans, més menuts i per a natros, més gustosos i de proximitat.
La recepta d’avui,
sense gluten ni làctics, per a que tothom ne pugue minjar.
Ingredients:
150g farina de quinoa
150g farina d’arròs integral
2 plàtans ben madurs
3 ous
½ tassa oli d’auliva
1C espècies per a galetes (canyella, nou moscada, cardamom, gingebre)
½ tassa suc de massana
8g llevadura
10 anous
Preparació:
Barregem los ingredients secs a un bol.
Pelem 2 plàtans i els aixafem amb la forquilla. Guardarem l’altre per posar-lo damunt.
Després posem tots los ingredients humits a un bol i ho barregem bé.
Barregem poc a poc los ingredients dels dols bols fins obtenir una massa.
Trenquem les anous, les fem a trossets i afegim a la massa.
Posem a un motlle paper vegetal i hi aboquem la massa. Pelem l’altre plàtan, lo tallem per la meitat i lo posem al damunt.
Coem al forn a 180º durant 40 minuts. Dixem gelar i ja lo podrem minjar.
Com que queda un pa humit pel tipus de farina utilitzada, vos recomano que
lo que no mingeu lo poseu a la nevera o bé el congeleu en porcions.
Bon profit!
Ah! I si voleu vore altres Banana Bread que segur us faran salivar, visiteu: RetoInternationaDay.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada