Ingredients:
1
asbargínyia grossa
1 carabassó
gros
4
pastanagues mitjanes
1’5 gots d’aigua
fresca
Farina d’arròs
integral (la que entre)
1 rovell d’ou
Sal
Oli de
girasol
Oli d’auliva
Garam masala
Preparació:
Fem la massa
de la tempura tot barrejant l’aigua gelada amb la farina. Remenen bé i dixem
reposar a la nevera mentre acabem de preparar les altres coses.
Netegem bé
les verdures i les tallem a palets.
Fem la
maionesa de curri amb el rovell d’ou, la sal i lo garam masala amb lo
processador. Anem afegim l’olia de girasol poc a poc. Un cop feta la reservem a
la nevera.
Posem l’oli
d’auliva a escalfar. Anem barrejant los palets de verdura amb la massa de la
tempura i fregim.
A mesura que
se vaiguen durant, los traiem del foc i posarem a un plat amb paper de cuina a
sota per a traure l’excés d’oli.
Servim la
tempura acompanyada de la maionesa de curry.
¡Que rica esta la verdura de temporada en tempura! Estupenda.
ResponEliminaQué buenas son las verduritas rebozadas...es un plato para el que no tengo fin. Y si solo es berenjena puedo ponerme enferma.. i mayonesa de curry...qeu original i que bo tot.. i a sobre .. son verdures!!! jajajaja Gràcies
ResponEliminaLa tempura no la puedo tomar, pero la mayonesa de curry la hago y es espectacular.
ResponEliminaBss
Elena
Dos coses que m'encanten, les verduretes en tempura i el curry!!! Un plat deliccios!
ResponEliminaPetonets
Boníssima la tempura, amb la salseta de curri deu ser deliciós!
ResponEliminapetonets!
Cap complicació per un plat boníssim. La salsa ha d'estar d'allò més bona.
ResponEliminaPtnts
Glòria
La tempura de verduras es exquisita, en casa nos encanta. Pero acompañada de esa salsa con curry, debe de ser una exquisitez.
ResponEliminaUn beso