5/11/19

Tempura amb verdura del temps i maionesa de curry



Cooking The Chef aquest mes ens proposa una cuinera d’Eslovènia: Ana Ros, amb aires molt mediterranis. JO he fet una recepta inspirada en un dels plats del seu menú que prova una parella al seu restaurant Hisa Franko. Podeu vore el vídeo aquí.

Ingredients:
1 asbargínyia grossa
1 carabassó gros
4 pastanagues mitjanes
1’5 gots d’aigua fresca
Farina d’arròs integral (la que entre)
1 rovell d’ou
Sal
Oli de girasol
Oli d’auliva
Garam masala

Preparació:
Fem la massa de la tempura tot barrejant l’aigua gelada amb la farina. Remenen bé i dixem reposar a la nevera mentre acabem de preparar les altres coses.
Netegem bé les verdures i les tallem a palets.


Fem la maionesa de curri amb el rovell d’ou, la sal i lo garam masala amb lo processador. Anem afegim l’olia de girasol poc a poc. Un cop feta la reservem a la nevera.


Posem l’oli d’auliva a escalfar. Anem barrejant los palets de verdura amb la massa de la tempura i fregim.


A mesura que se vaiguen durant, los traiem del foc i posarem a un plat amb paper de cuina a sota per a traure l’excés d’oli.
Servim la tempura acompanyada de la maionesa de curry.



7 comentaris:

  1. ¡Que rica esta la verdura de temporada en tempura! Estupenda.

    ResponElimina
  2. Qué buenas son las verduritas rebozadas...es un plato para el que no tengo fin. Y si solo es berenjena puedo ponerme enferma.. i mayonesa de curry...qeu original i que bo tot.. i a sobre .. son verdures!!! jajajaja Gràcies

    ResponElimina
  3. La tempura no la puedo tomar, pero la mayonesa de curry la hago y es espectacular.

    Bss

    Elena

    ResponElimina
  4. Dos coses que m'encanten, les verduretes en tempura i el curry!!! Un plat deliccios!
    Petonets

    ResponElimina
  5. Boníssima la tempura, amb la salseta de curri deu ser deliciós!
    petonets!

    ResponElimina
  6. Cap complicació per un plat boníssim. La salsa ha d'estar d'allò més bona.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  7. La tempura de verduras es exquisita, en casa nos encanta. Pero acompañada de esa salsa con curry, debe de ser una exquisitez.
    Un beso

    ResponElimina