Avui amb Cocinas del Mundo mon anem a Florència amb una recepta típica camperola, fresqueta, senzilla i bona.
La que vos
porto a continuació és la recepta bàsica, però a cada casa li donen lo seu
toquet, podeu afegir aulives, tàperes, pataca cuita, anxoves, orenga...
Ingredients:
1 ceba
morada
4 tomaques
2 llesques
de pa
Sal
Oli d’auliva
Aufapiga
Preparació:
Pelem la
ceba i la tallem a juliana.
Netegem les tomaques i les tallem a daus.
Normalment s’utilitza pa sec de dies anteriors, però com que no ne tenia, he agafat pa (en aquest cas de sègol) i l’he torrat una mica a la paella per a que quede més cruixent. Lo tallem a daus.
Trinxem l’aufàpiga.
Ho barregem
bé tot a un bol, afegim sal i oli i servim en un xorret més d’oli per damunt si
mos ve de gust.
Si voleu
vore més receptes de Florència d’aquest més, només heu de visitar lo blog: Cocinay aficiones.
Deseando probarla, aunque con pan sin gluten en mi caso.
ResponEliminaBss
Elena
Crec que la guanyadora ha estat la panzanella per golejada, i a quina més bona pinta!! està boníssima, oi?
ResponEliminapetonets
Fresca y saludable, esta ensalada está deliciosa con los costrones de pan.
ResponEliminaBss
Me encantan este tipo de ensaladas que sirven como plato único :)
ResponElimina