Com molts sabeu, los shitake són uns bon aliats per a reforçar les nostres defenses, així que avui teniu una recepta per gaudir-ne d’un aperitiu o com a plat.
Ingredients:
400g shitake
1 ceba
1C miso
1C tamari
700 ml aigua
Sal
Sèsam
Preparació:
Pelem la
ceba.
Netegem be
los shitake.
Amb la Magimix Cook Expert:
Posem la
ceba a l’olla inox i la triturem. Afegim los shitake i l’aigua i programem COCCIÓN,
SOPA CREMOSA 20 min.
Afegim lo tamari
i lo miso. Programem EXPERTO V. 18 30s.
Si no teniu
robot de cuina, bulliu los shitake i la ceba amb aigua uns 30 minuts, afegiu lo
tamari i lo miso i tritureu.
Corregiu de
sal si ho creieu necessari i ja podeu servir en una mica de sèsam per damunt.
Com lo seu nom indica, és un cremós, si vulguesseu una consistència més cremosa, només cal afegir 200ml més d’aigua a l’hora de la cocció per a que quede més líquid.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada