17/9/20

Cremós de shitake

 


Com molts sabeu, los shitake són uns bon aliats per a reforçar les nostres defenses, així que avui teniu una recepta per gaudir-ne d’un aperitiu o com a plat.


Ingredients:

400g shitake

1 ceba

1C miso

1C tamari

700 ml aigua

Sal

Sèsam

 

Preparació:

Pelem la ceba.

Netegem be los shitake.

Amb la Magimix Cook Expert:

Posem la ceba a l’olla inox i la triturem. Afegim los shitake i l’aigua i programem COCCIÓN, SOPA CREMOSA 20 min.


Afegim lo tamari i lo miso. Programem EXPERTO  V. 18 30s.

 


Si no teniu robot de cuina, bulliu los shitake i la ceba amb aigua uns 30 minuts, afegiu lo tamari i lo miso i tritureu.

 

Corregiu de sal si ho creieu necessari i ja podeu servir en una mica de sèsam per damunt.



Com lo seu nom indica, és un cremós, si vulguesseu una consistència més cremosa, només cal afegir 200ml més d’aigua a l’hora de la cocció per a que quede més líquid.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada