Aquesta és una recepta que vaig aprendre de la Laura de Naturalment Laura que he incorporat al meu receptari i que preparo molt a sovint. Si les proveu de fer, ja em direu si vos agraden, perquè a mi m’encanten!
Ingredients:
1 ½ tassa
flocs d’avena
¼ tassa
avellanes torrades
¼ tassa coco
ratllat
¼ tassa llet
d’arròs
2C chia
1 plàtan
madur
6 dàtils
3C oli d’auliva
½ tassa
nabius frescos
Polsim de sal
Preparació:
Precalentem lo
forn a 180º.
Posem tots
los ingredients (menys los nabius) al processador d’aliment si triturem bé.
Jo he
utilitzat la cuba grossa del processador d’aliment de la Magimix Cook Expert.
Quan tinguen
la massa feta la posem a un bol i la barregem en los nabius en compte.
Posem un paper vegetal a la llanda de forn i anem fent boletes aixafades i les col·loquem al damunt.
Les posem al forn i les coem uns 20 minuts. Als 10 minuts lo hi peguem la volta.
Les dixem
gelar i ja les podem gaudir.
Moltes gràcies
Laura per la recepta!! J
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada