La proposta
del mes per a Cooking the Chef ha segut Donna Hay. Tot un descobriment perquè
aquesta cuinera té un munt de receptes vegetarianes que tinc moltes ganes de
fer. Ha estat complicat escollir-ne una però al final m’he decidit per aquesta
perquè combina moniato, hummus i picant, què més puc demanar?
Ingredients:
4 moniatos
100g fulles
de kale (millor si són tendres)
1 ceba
Escames de
sal negra
Flocs de
xile
Oli d’auliva
Pebre negre
Per a l’hummus:
400g cigrons
cuits
2 dents d’all
1c tahina
Comí
Primentó roig
picant
Oli d’auliva
(la quantitat depèn de la textura que li vulgueu donar)
¼ llimona
escorreguda
Preparació:
Rentem bé
los moniatos, los punxem i los posem a coure al forn. Si teniu brasa encara
estaran més bons.
Pelem,
rentem i tallem la ceba a juliana. La posem a la paella en un xorret d’oli i l’anem
coent a foc lent per a que se vaigue caramel·litzant. Salpebrem.
Fem l’hummus
tot triturant junts los ingredients.
Rentem bé
les fulles de kale i les posem a una safata amb els flocs de xile per damunt.
Ho posem al forn i coem fins que estiguen cruixents.
Una vegada
los moniatos estiguen cuits, los partim per la mitat, posem una mica d’hummus
per damunt, la ceba caramel·litzada, los xips de kale i escames de sal (o més
flocs de xile) al gust.
Una
combinació fantàstica, ja me contareu!
Hola, me ha encantado tu plato. Me gustan mucho los boniatos aunque apenas los compro pues se me olvida hacer cosas con ellos. Mi madre los metía al horno pelados y cortados en trozos junto a las patatas para acompañar carne al horno. Me has traído buenos recuerdos.
ResponEliminaEsta chef me ha encantado también.
Besos y feliz noche
Y yo todavía sin probar el kale, de este 2018 no pasa!!!!
ResponEliminaTe ha quedado de lo más apetecible esta pareja de entrantes.
B7ssss y Feliz Año
Un plato super sano me encanta, el dulce del boniato y la kale tiene que ser un contraste muy rico.
ResponEliminaBesos y Feliz Año!
Feliz Año!!! Ahora que han pasado las fiestas puedo ver las recetas del reto.
ResponEliminaMe encanta la elección que has hecho, me parece de lo más sana y deliciosa.
Un beso,
supercurioso que esta receta de DH haya utilizado ingredientes tan mediterráneos. Al mismo tiempo como a ti, pienso que tiene que estar buenísima.
ResponEliminaMuchas gracias y feliz año.
Abril&Aisha
Deliciosa receta, la batata dulce es de las más saludables y el sabor que tienen me encanta. Me parece muy interesante la dupla de Kale con boniato, de todo mi gusto tu receta. Delicioso aporte de Donna Hay, un beso!
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