Aquest mes vos porto una recepta del llibre Depuració Hepàtica de Carla Zaplana. Un llibre complet, interessant i amb receptes que tant si feu depuració com no, podeu preparar en el vostre dia a dia. També perfectes per a compensar los excessos d l’estiu.
Jo he escollit aquesta crema que he preparat fresqueta amb ingredients
de temporada.
Ingredients:
4 pastanagues
2 carbassons grossos
1 primentó roig
½ tassa beguda ametlla
1C tahina
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Herbes provençals
Pipes de carabassa, nigella i rave per a decorar.
Preparació:
Precalentem lo forn a 180º.
Netegem la verdura. Pelem les pastanagues si ho tallem a trossos
grossos que posarem a una safata. Salpebrarem i posarem les herbes provençals
al gust i un xorro d’oli d’auliva.
Ho courem al forn us 20-30 minuts.
Traurem del forn. Si volem consumir-ho calent, seguirem amb la
recepta. Si volem la crema fresca ho dixarem gelar i fins i tot ho posarem a la
nevera una estona.
A continuació ho triturarem tot amb la tahina i la beguda d’ametlla. Podem fer la crema més lleugera o més espessa variant la quantitat de de beguda vegetal.
Servirem amb les llavoretes i los raves que haurem netejat i tallat a trossets.
Quins altres “toppings” hi posaríeu?
Molt bona AQUESTA CREMA
ResponEliminaSalut.