7/9/22

Un llibre, una recepta (57). Crema de carabassó, primentó i pastanaga al forn

 


Aquest mes vos porto una recepta del llibre Depuració Hepàtica de Carla Zaplana. Un llibre complet, interessant i amb receptes que tant si feu depuració com no, podeu preparar en el vostre dia a dia. També perfectes per a compensar los excessos d l’estiu.

Jo he escollit aquesta crema que he preparat fresqueta amb ingredients de temporada.

Ingredients:

4 pastanagues

2 carbassons grossos

1 primentó roig

½ tassa beguda ametlla

1C tahina

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Herbes provençals

Pipes de carabassa, nigella i rave per a decorar.

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 180º.

Netegem la verdura. Pelem les pastanagues si ho tallem a trossos grossos que posarem a una safata. Salpebrarem i posarem les herbes provençals al gust i un xorro d’oli d’auliva.


Ho courem al forn us 20-30 minuts.

Traurem del forn. Si volem consumir-ho calent, seguirem amb la recepta. Si volem la crema fresca ho dixarem gelar i fins i tot ho posarem a la nevera una estona.

A continuació ho triturarem tot amb la tahina i la beguda d’ametlla. Podem fer la crema més lleugera o més espessa variant la quantitat de de beguda vegetal.

Servirem amb les llavoretes i los raves que haurem netejat i tallat a trossets.

Quins altres “toppings” hi posaríeu?


Si voleu vore altres receptes de la Carla Zaplana, al blog, teniu:

Quinoa al coco amb verdures

 

 

 

 

 

1 comentari: